Két nap múlva megyek 18 hetes ultrahangra, ti mire figyeltetek, mit kérdeztetek az orvostól?
Tudom, hogy ez egy fontos vizsgálat lesz azért is kérdezem.
Mik a tapasztalatok?
ez jó kérdés, én jövőhéten megyek, engem is érdekel!!!!nekem a 12hetesen egy szót sem szóltak, énkérdeztem rá hogy rendben van e minden?
bocs az offért, de szerintetek szóljak az elején hogy nem akarom tudni még a baba nemét?
Szólj előre, ha nem akarod tudni a nemét. Bár általában megkérdezik a dokik.
Kérdezd még meg, hol a méhlepény. Engem legalábbis ez mindig nagyon érdekelt, hogy hol tapad :)
Amúgy mindent elmondanak általában :)
köszönöm a tanácsokat. a méhlepény elhelyezkedése miért fontos? (bocs ha butának tűnök)
Ez a borítékos dolog nem is rossz :-) viszek borítékot meg papírt :-) ez nagyon jó ötlet.
sajnos itt mint írtam a 12hetesen semmit sem modntak. (nyíregyháza). mikor rossz lett a vérvételi eredmény, és mentem vissza, akkor csinált ismét UH-ta genetikus. míg a 12hetesen két perc vlt, addig most lelettel a kzben 10perc, de akkor is csak annyit modnott hogy: nem lát kórosat....én kérdeztem rá hogy akkor valószínűsíthető hogy egészséges a baba? de egyébként meg sem szólalt. lehet hogy most a 18 hetesen ez másként lenne?
Méhlepényes vagyok :) Az a jó, ha elöl vagy hátul vagy fent tapad. Vannak, akiknek lent tapad meg, mondjuk ők úgy tudom automatikusan veszélyeztetettek.
Állítólag, akiknek elöl tapad meg, ők később érzik meg a magzatmozgásokat.
Nekem az elsőnél hátul tapadt, most a másodiknál elöl. Még nem éreztem mozgást, bár még pici a baba. Kíváncsi vagyok, tényleg később érzem-e majd.
köszönöm a választ. erről olvastam már, mármint a mozgásról. :-) én 17+3 hetes vagyok. a napokban megjön az AFP-m is....
kedves kérdező, bocsi hogy beleszóltam a kérdésedbe! :-)
szép napot mindenkinek!
Megvolt az uh minden oké.A méhlepényemre azt mondta a doktornő, hogy gyönyörű.Melsö fali úgy emlékszem.Mindenünk megvan, és teljesen rendbe vagyunk kétszer is rákérdeztem.Mindent elmondott a doki nem is nagyon kellett kérdeznem.
Nagyon boldog vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!