Meddig figyeltetek arra, hogy a baba szájába ne kerüljön a ti nyálatok, szóval meddig használtatok külön kanalat a kóstoláshoz pl?
Mindig. Főzésnél sem nyúlok kétszer a fazékba ugyanazzal a kóstolókanállal.
Nem iszunk egy pohárból sem.
Más még a leesett cumit is saját szájába véve "sterilizálja" és így adja a gyereknek. Mondjuk még mindig jobb, mint az utca mocska.
Szerintem az az egészséges hozzáállás, ha nem csinálsz belőle problémát. Pl. külön kanalat soha nem használtam.
amíg külön főztem neki, addig azt csak ő ette, kb.10 hós koráig. azóta kunyerál az enyémből is, meg a férjeméből is.
de pl.amikor a nagyi a saját ételéből, saját kanalával ad, az nagyon zavar.
Ha lenyalod, akkor tényleg lesz esélye a vírusoknak, ami esetleg benned lappangnak, míg az utca porától kevésbé:) Én zsepibe törlöm az utca porát, esetleg nedves törlővel áttörlöm.
Nem esetem én sem kétségbe, ha hozzáért az ő szája az enyémhez, de tudatosan soha sem nyaltam le a kanalát, mint ahogyan másét sem nyalom le.
Én leginkább azért gondoltam, hogy próbálok erre figyelni, mert nekem nagyon rosszak a fogaim és hogy próbáljam elkerülni, hogy a bacijaim az ő szájába kerüljenek.
Meg hogy tudjak mondani valamit a mamának, hogy ne akarja a kanalat is lenyalni meg a gyerek kezéről a pépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!