Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen krémet használtatok,...

Milyen krémet használtatok, ha a fogzás okozta erős nyálzástól sebes lett a baba arca?

Figyelt kérdés
2012. febr. 14. 08:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ilyen probléma nem volt, de ha sebes akkor valamilyen cinkes krémet pl sudocremet használj, olyat ami gyors seb begyógyulásra van de nem alergén, de mivel ez hámosító krém is, csak oda kenj ahol kidörzsölödött az arca. és ne sokáig, mert a hámosító krémektöl csak vastagabb lesz a böre és még jobban kirepedhet pl hidegtöl.

ha nagyon sebes mutasd meg orvosnak.

ha csak száraz de nem sebes még akkor könnyü baba arckrémet hazsnálj, lehet drogériákban többfajta babaarckrémet kapni, ezek nem hámosítanak de napi 1-2 kenéssel nem lesz száraz a böre.

2012. febr. 14. 08:17
 2/4 anonim ***** válasza:

A patikában szoktak árulni saját kikeverésű hidratáló krémet, én is azzal kenem a babám arcát, nála is ugyanilyen bajok vannak, ha fogzik.

A hideg már rátesz egy lapáttal. Naponta többször is kenheted vele, nagyon olcsó, 300 Ft körül van és sokáig elég.

2012. febr. 14. 10:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Sudocrem van itthon, egyelőre megpróbálkozom azzal, aztán meglátjuk.
2012. febr. 14. 12:30
 4/4 anonim ***** válasza:

A Sudo csak ront a helyzeten. (saját tapasztalat)

Akár hiszed, akár nem, a megoldás a TEAVAJ!!!

Mindent próbáltunk: gyógyszertári kevert krém (doki írta fel), popsikenőcsök, neogranormon.... Végül egy ismerősöm, akik szintén így jártak, mondta, h próbáljuk meg a teavajat. Eleinte röhögtem, nem is akartam a gyerekre kenni, de mégis kipróbáltuk. Hál'Istennek!

Kicsit büdös tőle a gyerek, de megéri! Naponta többször kenegesd neki, gyönyörűen rendebejön tőle!

2012. febr. 14. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!