A baba mennyi idős korig használtatok a sétáknál rovarhálót?
Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 17:17
1/6 anonim válasza:
Én sosem, mert nem volt olyanom. Bár mi pesten laktunk, és ott ugye, azért nincs annyi bogár. :)
Általában délután vittem ki sétálni, amikor még meleg volt, és akkor a bogarak még hűsöltek valahol. :) Márciusi születésű a fiam.
2/6 A kérdező kommentje:
Mi vidéken lakunk és féltem a darazsaktól :((( de meddig féltsem ???
2012. márc. 14. 17:39
3/6 anonim válasza:
A darazsaktól mindig félteni kell, a lányom tavaly volt 3, és megcsípte egy, már az idén elkezdte a rettegést, mondta, hogy ne is menjünk ki, amíg megint nem lesz tél, és elmennek megint aludni. Pedig reméltem a télen elfelejti, direkt nem is emlegettem.
Én amúgy ha csak sétálunk, akkor nem rakom rá, (mármint most már az öccsére), de ha elalszik kint, akkor rárakom. Most 10 hós. Amikor sétálunk akkor szerintem tudok rá figyelni.
4/6 anonim válasza:
9 hós a kislányom,és használom. Múltkor a teraszunkon 2 hatalmas dongó elől menekültem még én is. Nagyon féltem,h megcsípi egy ilyen mutáns! Szóval még egy darabig fogjuk is használni.
5/6 anonim válasza:
Én is csak akkor használtam, ha kinn aludtak babakocsiban, séta közben nem kellett, tudtam figyelni rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!