Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meleg (és EMO, de nem baj, ha...

Meleg (és EMO, de nem baj, ha nem) srácok, lennétek a barátaim?

Figyelt kérdés

Furcsa lehet ez a kérdés, de teljesen őszinte és tiszta! :) igazi barátot keresek, de nem barátnőt. Sokat gondolkoztam erről, és örülnék, ha lennének olyan fiú barátaim, akiktől nem kell "tartanom", már bocsánat, hogy így fogalmaztam. :) valahogy nekem szimpatikusok a melegek, az EMO-t azért írtam elsősorban, mert úgy gondolom, ők lelkileg érzékenyebbek, és így talán közelebb állhatnak hozzám. De persze tudom, hogy ez ember függő is. :)

Magamról annyit, hogy 16 leszek, imádok rajzolni, rock zenét hallgatok, DE nem csak azt. :)

Ha lehet, velem egykorú, vagy idősebbekkel szeretnék ismerkedni, CSAK barátkozás céljából, ugye. :)

Köszönöm, ha írtok, és negatív választ, köszönöm, nem kérek.

15/L

2014. febr. 20. 23:00
 1/9 anonim ***** válasza:
22%
hát igen, ez is egy fajta módja az önpusztításnak
2014. febr. 20. 23:07
 2/9 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?!
2014. febr. 20. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
14%

Hát azért most szépen hazudtál a csajnak ;)

Mert valaki emo az már lelki sérült? Az összes emo ismerősöm divatból emo és nem azért mert anyuci nem vett új telefont...

Az a baj itt az emberek még mindig azt hiszik az emo harag,fájdalom,öngyik akarnak lenni pedig semmi köze már ehez. Ami meg a melegeket illeti szerintem őket hanyagold. Egy részük nem is kedveli a lányokat a másik részük meg selejt-.-"

2014. febr. 21. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Akárki!! Hol írtam én olyat hogy az EMO lelki sérült?? Olvasd már el még egyszer amit írtam!! Sehol nincs benne, hogy lelki sérült. Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Olvasási és szövegértési problémával küzdesz, ülj le, egyes.
2014. febr. 21. 13:21
 5/9 anonim ***** válasza:
72%

" lelkileg betegek, aberráltak, hulladékok, emberi selejtek"

;) Most komolyan ezzel akarsz vitatkozni? Akkor is baromság amit írtál papa. :)

2014. febr. 21. 13:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Értem mind kettőtöket...

De úgy mindentől függetlenül... miért jó mindenkit általánosítani? Pl most az EMO jelző... igen, valóban vannak olyanok, akik vágják magukat, meg "nekünk a legrosszabb az életünk" -felfogásúak... DE NEM MINDEGYIK!! Az meg hogy valaki meleg... lehet, hogy nekünk nem "normális"... de mi azzal a baj, hogy én nem utálom őket? Az a baj, hogy a "normálisak" meg akkora gyökerek, hogy olyan egyszerűen nem tudom, hogyan létezhetnek (tisztelet a kivételnek)! -.-" Érzékenyebb, művészibb, ha úgy tetszik, lányosabb fiú barátot szerettem volna, igen, most jön a kérdés, hogy akkor miért nem jó egy lány. Azért, mert olyanokkal vagyok körülvéve, akik "óóóóh, de jó az a pasi" -és naponta másról beszél, és már nem bírom követni. Folyton ezek az érzelmi csalódások.... és hozzám jönnek vele. Nem, nincs úgy vele bajom, és igyekszek segíteni is nekik, ahogy tőlem telik. Meg, hogy kérik a tanácsomat, és tegyük fel, hogy jó tanácsot is adok neki, és bíztatom őket, ők meg inkább ott maradnak a gödörbe, és sajnáltatják magukat. Azt mondják "rendbe akarok jönni" de nem tesznek érte semmit, csak nyavalyognak (szintén tisztelet a kivételnek). Nekem is van egy tűrés határom. :/ Én nem olyan vagyok, mint ők, hogy a Pasi téma annyira elől van, új ruha, divatosak legyünk. Nem hanyagolom el magam, körömlakkot is hordok, de egyszerűen nem fekszik nekem ez a dolog. És egy lányosabb ----> érzékenyebb fiú nem ilyen. Vagy legalább is, én így gondoltam rá.

És jó lenne egy fiú barát, de nem az, aki arról beszél , hogy éppen kit ****** meg... (mert ilyen is volt... -.-") De mivel érzékenyebb vagyok, folyton zavarban vagyok, fiúk környezetében, ha tetszik nekem, ha nem, és úgy gondoltam, ha egy hozzám lelkileg közelebb álló srác lenne a barátom, esetleg megnyugodhatok, és levetkőzhetem ezt a féle félénkségemet. :/

Most jönnek az oltó válaszok... jöjjenek ha annyira akarjátok, de megérteni is próbáljatok. Remélem sikerült értelmesen megfogalmaznom, amit szerettem volna.

2014. febr. 21. 14:35
 7/9 anonim ***** válasza:
25%

Jah. Hát én meg pont így vagyok csak fiú oldalon.

Elmegy egy csaj mellettünk egyből "de megbas*nám","hú de jó seg*e van" meg hasonlók.

Nem hiszem a te korosztályodban lesz olyan fiú aki meleg vagy ha van is nem fogja felvállalni egy bizonyos korig.

Amúgy ha csak az lenne EMO akinek szar az élete (pl nekem) mert alig van pénze és dolgozni kell hogy segítse szüleit akkor az ország 25%-a az lehetne-.-"

2014. febr. 21. 18:19
 8/9 A kérdező kommentje:
:/ nem tudom erre mit írjak. :(
2014. febr. 21. 21:01
 9/9 anonim válasza:
Szia!! Én 17 éves vagyok és meleg :) ha gondolod írj, dumálhatnánk :D
2015. júl. 9. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!