Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért fordulnak el tőlem a...

Miért fordulnak el tőlem a barátaim? Magamat hibáztatom, pedig semmi okot nem adok nekik arra, hogy itthagyjanak.

Figyelt kérdés
Először az egyik fiúbarátom kezdett távolodni tőlem, régen minden nap beszéltünk, együtt mentünk szinte mindenhova, kereste a társaságom és szép lassan idővel eltávolodott tőlem, ma már ha beszélni próbálok vele még bunkó stílusban le is koptat, pedig tényleg semmi okot nem adtam rá... A másik a legjobb barátnőm volt, ő nagyon messze lakik, ritkán látjuk egymást de régen minden nap beszéltünk neten / telefonon... Hajnalokat beszéltünk át, mindent megosztottunk egymással... Ma már válaszolni se méltat , pedig én folyamatosan mellette voltam és kerestem a társaságát, segíteni próbáltam neki mindenben... Úgy érzem teljesen egyedül maradtam, mindenki kezd elfordulni tőlem, nincs kedvem utcára se menni... Nem tudok kivel beszélgetni rendesen, nem tudok kitől tanácsot/segítséget kérni, lelkileg teljesen romokban vagyok... Mit tegyek? 15/L
2014. jan. 27. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki? Küldj nekem üzenetet! :D
2014. jan. 27. 13:50
 2/10 anonim ***** válasza:
A fiúbarátod szerintem beléd szeretett, a lánybarát pedig talált "menőbb" társaságot. Beszélgessünk?
2014. jan. 27. 13:52
 3/10 A kérdező kommentje:
Első: nem küldök, ne haragudj. Nem önbizalomhiányom van, nem is keresek társat, de azért köszi. Második: a fiúbarátomnak van barátnője, tehát ez esélytelen. Sosem akart egyikőnk se többet a másiktól, egyszerűen csak kerül engem, ha beszélgetni próbálok vele bunkó stílusban elküld.. Pedig rengetegszer kiálltam mellette, a szarból is kihúztam ha kellett... Írhatsz ha gondolod, nem önsajnáltatás céljából írtam ki a kérdést, de tényleg nem tudom kihez forduljak. Anyukám nem különösebben foglalkozik a problémámmal, tehát a családomra se számíthatok ilyen téren...
2014. jan. 27. 13:59
 4/10 Költőnő? ***** válasza:
vminek pedig csak kellett történnie, ami kiváltotta ezt. Lehet h ez mkettejük esetében teljesen véletlenül egy Tőled teljesen független dolog, de azért ez ritka. Érdemes elgondolkodni azon h pl Te milyen ember vagy (nem bántásképp). Ha pl mondjuk állandóan panaszkodsz, pesszimista vagy (csak mondtam egy példát, nem állítom, h az lennél), olyan van, h az ember elunja hallgatni
2014. jan. 27. 14:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Sosem szoktam panaszkodni. A bajaimról csak akkor beszélek ha kérdezik, esetleg ha már tényleg olyan mélyre kerültem, de akkorsem önsajnáltatásként adom elő hanem tanácsot kérek. Mindig mellettük voltam, de szó szerint. Ha hajnalban hívtak fel akkoris végighallgattam, mellettük voltam. Bármit megbeszélhettek velem, érdeklődtem felőlük, próbáltam felvidítani őket. Ismerem magam, tudom, hogy vannak hibáim de ennek ellenére jó barát vagyok...
2014. jan. 27. 14:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Mert nem igazi barátok. Bár ebben az éeltkorban sajnos elég gyakori, hogy az öröknek hitt barátságok is egyik napról a másikra tönkremehetnek. :/
2014. jan. 27. 14:11
 7/10 anonim ***** válasza:
jah 3-15 éves korban úgy váltogatják az emberek a haverjaikat, mint normális ember az alsónadrágját. Az igazi barátságok 16 éves kor után kezdődnek, amik az ember élete végéig megmaradhatnak
2014. jan. 27. 14:16
 8/10 Költőnő? ***** válasza:
hát akkor ha tényleg ilyen jó barát vagy: nem kár értük. Fel a fejjel, még nagyon fiatal vagy és épp emiatt rengeteg olyan közösségbe el tudsz jutni, ahol új barátságokat építhetsz. Fel a fejjel!
2014. jan. 27. 14:16
 9/10 anonim ***** válasza:
ez annyit jelent, h sose voltak igazi barátok, így akármennyire is fáj, de sokkalta jobb, h kiléptek az életedből.. majd jön a középsuli, és ott lesznek barátaid:)
2014. jan. 27. 14:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Középiskolás vagyok, idén kezdtem a 9.-et:) De remélem igazatok lesz, és nagyon köszönöm a válaszokat
2014. jan. 27. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!