Lelki állapot mennyire befolyásolja a teherbeesést? Mit tegyek, hogy ne minden gondolatom a baba körül forogjon? Magamat hibáztatom amiért nem vagyok egészséges és nem sikerül a baba!
Nagyon. Mi egy evig probalkoztunk, masodik felevben mar vizsgaltattam magam. Vegul egyszerre tobb baj is kiderult: pm-alulmukodes (ez gatolhatta a fogamzast) + mehnyakrak. Az utobbi rendesen elintezett lelkileg. Jott a mutet, utana 3 honap babaprojekttilalom, ekozben elkezdtem a pm-gyogyszert is szedni. 3 honap alatt probaltam elvezni az eletet - hiszen most a projekt ugy is felreteve - sikerult is megtalalnom benne a szepseget: elveztem a munkam, sportolni jartam, szerelem-szex a parommal, kikapcsolodasok... Egyszerre kaptam meg a 3 honapos kontroll eredmenyeket, minden tokeletes lett, tudtam, h most akkor minden testi akadalyom elharult. Ez is adott egy lelki lokest + tovabbra is elvezettel tettem a hetkoznapi dolgaim, a vedekezest pedig abbahagytuk. Az elso honap sikeres volt, es kozben vegig tudtam, h igy is lesz. Meg gondoltam is magamban: "most annyira jol vagyok es boldog minden szinten, ebben a honapban tutira terhes leszek, pedig akar meg szivesen elveznem is igy meg egy-ket honapot az eletet". A megerzesem tokeletes volt, a teszt csikos lett, es az eletmodomnak az atlagosnal is hamarabb bucsut inthettem, az 5. hettol fekudnom kellett... Persze nyilvan nem banom.
Szoval szerintem, vizsgaltasd ki magad, ha tenyleg van valami akkor azt helyrehozzatok, kozben kicsit vesd bele magad valami elvezvezetes tevekenysegbe! Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!