Nem kezelt pajzsmirigy alulműködés, van olyan aki mégis egészséges babát szült és könnyen teherbe esett?
nem túl jó, hogy figyelmen kívül hagytad, meg nem törődtél vele, akár más egyéb betegséget is okozhatott. de ezt mindenki maga dönti el, nem szólhat meg érte senki :)
másrészt van, aki teherbe esett, és szült, de én azért nem kockáztatnék. Mondom ezt úgy, hogy nekem is alulműködésem van (plusz még egy-két gond, ami mellette jött, így éveket küzdöttünk, elég sokára vették észre egyébként). Babát várok egyébként, és még mindig gyógyszert szedek rá. Szóval most törődj vele, én azt mondom :)
Pm alulműködésem van. Nem szedtem rá semmit, mert nem éreztem semmi jelét. Majd 1,5 évvel ezelőtt elvetéltem a 7. héten. Ma sem tudni miért. Majd mikor eldöntöttük, hogy újra belevágunk a gyerekprojektbe, elmentem egy hormonvizsgálatra, ott megállapították, hogy alulműködésem van még mindg.. Majd a 2. hónap próbálkozás után terhes lettem, nagyon megijedtem, hogy mi lesz?!
Most 23 hetes terhes vagyok, szedem a gógyszert. Eddig semmi gond.
Szóval nekem 6,1 tsh-val sikerült teherbe esnem.
Azt mondják sokan, hogy nem jó az érték, csak akkor ha 2 alatt van. Viszont az én endokrinológus dokim mást mond... 4 értékig ok. Van aki terhes lesz, van aki csak akkor ha leviszik az értéket 2 alá. Nem tudom, hogy mitől függ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!