Ti mit tennétek a helyemben ebben a h*lye helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki nagyon bejön, nem ismerem személyesen, de egyszerűen úgy érzem, szerelmes vagyok. Egész nap rá gondolok, nagyon tetszik, nem bírom kiverni a fejemből. Megszólítani nem merem, hiszen félek a kudarctól. A vicc az egészben, hogy 19 éves vagyok és úgy érzem magam, mint egy 13 éves kis buta lány, aki rajong valami hírességért :D ebbe bele fogok bolondulni :D ti voltatok már hasonló helyzetben ennyi idős fejjel? tök gáznak érzem magam :D2014. febr. 20. 15:25
1/3 Katy13 válasza:
Szerintem szervezz vele egy találkát, vagy rj neki facebookon, ennél rosszabb úgysem lesz :)
3/3 anonim válasza:
vagyok is. szerintem ez nem szerelem, ha nem ismered akkor max rajongsz érte. vagy inkább csak vágysz valakire...
no mindegy, ha nagyon tetszik, akkor ismerkedj meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!