Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti mit tennétek a helyemben...

Ti mit tennétek a helyemben ebben a h*lye helyzetben?

Figyelt kérdés
Van egy srác a suliban, aki nagyon bejön, nem ismerem személyesen, de egyszerűen úgy érzem, szerelmes vagyok. Egész nap rá gondolok, nagyon tetszik, nem bírom kiverni a fejemből. Megszólítani nem merem, hiszen félek a kudarctól. A vicc az egészben, hogy 19 éves vagyok és úgy érzem magam, mint egy 13 éves kis buta lány, aki rajong valami hírességért :D ebbe bele fogok bolondulni :D ti voltatok már hasonló helyzetben ennyi idős fejjel? tök gáznak érzem magam :D

2014. febr. 20. 15:25
 1/3 Katy13 válasza:
Szerintem szervezz vele egy találkát, vagy rj neki facebookon, ennél rosszabb úgysem lesz :)
2014. febr. 20. 15:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Szo+pd le
2014. febr. 20. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

vagyok is. szerintem ez nem szerelem, ha nem ismered akkor max rajongsz érte. vagy inkább csak vágysz valakire...

no mindegy, ha nagyon tetszik, akkor ismerkedj meg vele.

2014. febr. 20. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!