Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan dobhatnám be magam...

Hogyan dobhatnám be magam ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Adott a nálam 12 évvel idősebb kollégám. Annak ellenére, hogy egy helyen dolgozunk, elég ritkán látjuk egymást, és akkor sem mindig kettesben. Nem a főnököm, de néha ő az aki feladatot ad nekem, mivel én csak gyakornok vagyok. Nem közömbös irántam, mivel többször is megjegyzést tett, hogy milyen csinos vagyok, meg végig is néz mindig, és néha lefelé is téved a szeme (nem tudom, hogy ez azt jelenti-e, hogy zavarban van). DE: 7 bombanővel dolgozik együtt, és nyilván nekik is teszi a szépet, bár nem hiszem, hogy bármelyikükkel is lenne vmi. Nagyon jó pasi, szinte bárkit megkaphat, és hát jó nagy nőcsábász és kis perverz. Hogyan hódíthatnám meg? Mi vonzza az ilyen pasikat? Ami engem illet, nem futó kalandot akarok vele, viszont nem is kellene neki csillagporos esküvővel kecsegtetnie engem, és mindig csak babusgatnia. Annyit várnék a kettőnk jövőbeli kapcsolatától, hogy én legyek az egyetlen. Egyébként pedig nagyon vékony alkatom van, igaz, 1-2 helyen nem vagyok tökéletes, sokan dicsérnek, hogy csinos is vagyok. Sokszor hordok minit, és ez neki is tetszik, és határozott ember vagyok, ugyanakkor nem félek segítséget kérni. De magamban igazából 1 csöpp önbizalmam sincs a külsőmet illetően. Főleg ha meglátom a kolleganőit...
2014. febr. 2. 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:
először is az önbizalmadat növelni kell, mert csak úgy tudsz vonzó lenni más számára, hiszen ha magadnak nem tetszel akkor másoknak mért tetszenél.. minden nap nézz bele a tükörbe, figyeld meg hogy mi az ami tetszik magadon, emeld ki azokat, és mosolyogj sokat a tükörben saját magadra, ez sokat segít, ha nem futó kapcsolatot akarsz vele, akkor ne legyél könnyűvérű, ha ő mindenkit megkaphat akkor te legyél a kivétel akit nem kaphat meg olyan könnyen..hódítsd el, légy szexi, titokzatos, vicces, okos, és amikor azt hiszi hogy nyeregben van akkor szard le és utánad fog menni. elkezded őt érdekelni és idegesíteni fogja az hogy leszarod, persze nagy kegyesen mégis beadod a derekad :D csak ügyesen ;) 18/L
2014. febr. 5. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!