Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Voltatok már ilyen helyzetben...

Voltatok már ilyen helyzetben (belső én)?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm. Sokáig ismerkedtünk, kb két évig. Nem volt szó kapcsolatról,csak jó volt együtt lenni, mindenféle testiség nélkül. Jó volt a társasága és ez kölcsönös volt. Utána összejöttünk. Nagyon szerettem őt, sok dologban egyeztünk és jó volt vele lenni kapcsolatban is,de vége lett, nem működött, szakított velem. Igazából a belső énjét szerettem meg, bár egyébként szép volt,de ez nem számított.

Jóban maradtunk, egészen két héttel ezelőttig, akkor is azt mondta hogy ő ezt nem bírja így tovább csinálni. Igazából meglepett nagyon. Én nem értettem,de tiszteletben tartom a döntését. Azóta nem beszélünk és nekem rettentően hiányzik. Nem úgy hiányzik,mint egy reménytelen szerelem, nem "vergődősen", hanem mint ember. Mint barát. Jobban fáj ez,mint amikor szakítottunk.

Nem tudom hogy viszonyuljak ehhez. Ti voltatok már így? Írjak neki később vagy mit csináljak? Nagyon sz*rul érzem magam az egész helyzet miatt. 25/F

2014. jan. 30. 10:12
 1/3 anonim ***** válasza:
Én majdnem ugyanígy jártam. Mondjuk én írtam neki később, napokra/hetekre válaszolgatott is, de ez lassan ilyen alap levelezéssé redukálódott. Vagyis mondjuk névnap/születésnapkor levélben felköszöntjük egymást, a másik megköszöni és kész. Volt amikor találkkozni szerettem volna vele (mint barát) de nem akarta. Nekem is ez jobban fájt, mint amikor a kapcsolatot nem akarta tovább. Azóta is mindennap eszemben van, de most én érzem úgy, hogy nem írok neki többet mert ennek sincs értelme. Idővel majd jobban át tudod látni a dolgot.
2014. jan. 30. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

velem is volt hasonlo helyzet, ezkezdtem ismerkedni egy sraccal, volt rola szo, de nem jottunk ossze soha.

mindig oszevesztunk, de eloszor en nem birtam sokaig, ujra beszeltunk kb fel evig. majd neki nem tetszett valami, megint osszevesztunk, nehany honapra ra kibekultunk. nyaron megint osszevesztunk de nekem nagyon hianyzik.

hidd el, a lanyok vagy oszinte gyuloletbol/ellenszenvbol stb.. mondjak ezt, vagy nem akarjak hogy fajjon nekik.

ha szeretek valakit de nem jovunk ossze, vagy mar szakitottunk, vagy remenytelen az egesz kapcsolat, akkor inkabb nem beszelek vele minthogy estenkent sirjak miatta. bar ez sem tart sokaig mert nagyon gyorsan elkezd hianyozni, ordogi kor:(

ja hogy valaszoljak is, nagy az esely hogy kesobb fel fog keresni.

2014. jan. 30. 10:32
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha tényleg írna később. Sokat jelent nekem.
2014. jan. 30. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!