Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 29 hetes terhes vagyok a...

29 hetes terhes vagyok a babám most 2kg terhességi cukrom van és a drágám most még ülő helyzetben van ráadásul a belső méhszájat eléri a placenta mennyi az esélye hogy császározni fognak (nem inzulinos diétás vagyok)? És arra hogy megfordul?

Figyelt kérdés
2008. júl. 13. 20:07
 1/7 A kérdező kommentje:
Ülő helyzetet úgy értem hogy a bucija a jobb mellem alatt a popója pedig a hasamalja fele kandikál:D
2008. júl. 13. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Esélyed elég sok arra,hogy nagy baba lesz. Nem tudom milyen lakat vagy és milyen a cukrod, de ebből lehet császár. megfordulni pedig biztosan meg fog. ismertem olyan kismamát akinek a babája 28. hetesen ült 32. hetesen fordult aztán 36 hetesen megint csücsült és mire jött a szülés ismét befordult. Nem kis riadalmat okozott anyukának a forgással. De okos kisbaba volt:)))
2008. júl. 13. 20:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok egy cingár alkat olyan Szulák Andi + 10kg :D a terhelésem 9.5 lett azóta 150g-os diétán vagyok és annyira vigyázok hogy 5 fölé sose ment (eddig) remélem ilyen jó is marad.
2008. júl. 13. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát lehet, hogy nagyobb baba lesz az átlagnál. Nekem a 29. héten 1470 g volt a bébim, az orvos szerint ez átlagos súly, de pl. az előző uh-n jóval nagyobb volt az átlagnál. A végeredmény lesz a fontos! :)

A császározáshoz nem tudok hozzászólni.

Bármikor megfordulhat a baba, akár többször is oda-vissza, ezért ne aggódj!

31 hetes kismama

2008. júl. 13. 20:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Szép nagy babócád lesz.Nekem 30 hetesen 1300g volt.Igy is van sulya a hasamnak.Nekem már 26dik héttől be van fordulva.eddig még nem igy van,remélem igy is marad.De már hallottam h utolsó héten fordul be,szoval még reménykedhetsz nyugodtan.
2008. júl. 14. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem pontossak az Uh eredmények.Nekem azt mondták a 40 héten hogy az áttlagnál kisebb lessz a babám 3kg körüli.4 napjára megszültem az aprócska kisleány 4300gm,és 54cm volt.Sajnos így lehet hinni a 4d Uh-nak.Nembiztos hogy nagylessz a babád.
2008. júl. 14. 10:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző válaszoló vagyok azt kihagytam hogy.32 hetessen fordult meg a baba.Nyugodj meg biztossan megfordul,mert még nincs elkésve.Boldog babavárást.
2008. júl. 14. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!