A 12 hetes vizsgálatnál a placenta a mellső falon a belső méhszájat elérte, lehet hogy a nőgyógyászom ezt nem vette észre? Vagy előfordul hogy visszamegy? Lehet ebből baj ha nemmegy vissza?
Ahogy nő a méh a méhlepény is feljebb húzódik.
Nekem a 18. heti UH-on először "elérte méhszájat", utána a 23. héten már "jó helyen tapadt".
Szia!Nekem is a 12.UH-n azt mondták hogy mellső falon van fedi a méhszájat.Kérdeztem a dokit,de mondta hogy azért nincs annyira vész.Pihenni kell sokat és nem emelni cipekedni.De az általában később elmegy onnan.De ha mégsem akkor ugy tudom,hogy császárral lehet szülni.Én jövő héten megyek UH-ra és kiderül hogy hol van.Fel a fejjel nem lesz semmi.
Üdv:17 hetes kismama
Szia! Nekem pedig pont fordítva van. :(
12 hetesen hátsó fali, jó helyen tapadó van írva, 20 hetesen pedig már mellső fali lett, még ez is jó helyen. 26 hetesen pedig mellső fali, méhszájra lógó lett belőle.
Hétfőn megyek a 30. heti uh-ra, vajon mi vár majd rám...
A tiéd szerintem jó lesz, ne aggódj! :)
31hetes pocis
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!