Fiúk, ti ebben a helyzetben mi alapján választanátok?
Figyelt kérdés
Van egy műsor a Discoveryn és ennek alapján elgondolkoztam, hogy a fiúk mi alapján választanak, ha azt mondják nekik, hogy két hétig kettesben lesz egy lánnyal egy lakatlan szigeten, kaja, ruha és egyéb felszerelések nélkül.2014. febr. 16. 20:33
3/11 anonim válasza:
Láttam az összes Man vs Wild epizódot, szóval egy nyomi sziget nem okozna nekem gondot.
4/11 anonim válasza:
De most mi közül kéne választani?
5/11 anonim válasza:
Hát, nem a legszebb nőt a világon, hanem aki tud főzni és úgy is, hogy nincs gáz-villany a közelben sem, és azért szereti a szexet is, és nem veszekszünk sokat.
Olyan csajt választanék egy ilyen helyre.
6/11 anonim válasza:
Jah ezt én sem értem miből kéne választani.
7/11 MrPifta válasza:
tényleg, mit kell választani? lányt? szigetet?
8/11 anonim válasza:
Legyen jó fej szép hangja, kreatív, lehessen vele beszélgetni minden hüjeségről, szép,
9/11 anonim válasza:
Olyan lányt vinnék aki ebböl a két hétből nem menstruál 1,5 hetet és tud halászni.
10/11 anonim válasza:
Jaaa, hogy csajt kell választani. Hát egyértelműen olyat vinnék akinek feszes a cicije, jó szűk a puncija és lucskos mint állat :D
Kövezzetek meg, de én most őszintén beszéltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!