Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kit választanátok vagy mit tennétek ebben a helyzetben? 17/L
van két srác.. én rég óta szeretnék egy komoly párkapcsolatot.
az egyikőjük ( Andrisnak hívják) rég óta ismerem, már 2 éve állítólag szerelmes belém, most úgy alakult hogy randizgatunk. a másik srácot Daninak hívják, fél éve ismerem.
külsőre egyikőjük sem egy álompasi, de belsőre mindkettőjükben megfogott valami. Andris nagyon kedves velem mindig ( néha tulságosan is). Dani van hogy kicsit bunkóbb velem, vitatkozunk de akkor sem rossz szándékkal, csak van egy pár dolog amiben teljesen ellentétes a véleményünk.
Andris anyukáját ismerem, kevésbé szimpatikus, mint Dani szülei, akik nagyon aranyosak.
Andrisnak már volt több kapcsolata, nem szűz már, Daninak még nem volt egy barátnője sem.
Andris biztosan többet érez irántam mint barátság, Daninál ezt nem mindig érzem de a barátaim szerint tetszem neki csak félénk.
Nekem volt már kapcsolatom, de még szűz vagyok. Nem tudom kit válasszak mert Andris kicsit zűrösebb, cigizik iszik és szerintem ha rajta múlna bármikor lefeküdne velem.. Dani visszahúzódóbb, nekem kellene kezdeményeznem szerintem
Danit válaszd.
"Néhány ember kemény páncélt hord, de a lelke mélyén lágy, olvadós karamella."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!