Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Ebben a helyzetben ti milyen ismerkedési "taktikát" választanátok? (Bővebben lent)
Van egy csaj, akit nem igazán ismerek, mert ritkán találkozunk (egy évben max. 2-3-szor, akkor sem tudunk sokat beszélgetni). A múlt héten itt volt a családjával a búcsúban (az anyukáját jól ismerem, vele egész jól el tudunk hülyéskedni), a csajnak vettem édességet, mondtam, hogy utó-névnapi ajándék, és hogy utólag is boldog névnapot. Ő mosolygott, megköszönte, picit talán még el is pirult. Közben a poénjaimon is nevetett, szóval elvileg talán vevő a humoromra. A helyzet az, hogy elvileg a holnapi búcsún is jelen lesznek (mielőtt még rákérdezne valaki: két felekezet van a faluban, amelyik búcsút szokott tartani), szóval megint lesz pár perc, amikor dumálhatunk, viszont utána talán már megint csak jövőre találkozhatunk. Szeretnék vele jobban megismerkedni, beszélgetni, de személyesen nem megy, mert máshol laknak. Gondoltam olyasmire is, hogy elkérem valamilyen elérhetőségét, de ez lehet, hogy sok lenne így hirtelen. (Mondjuk tavaly volt olyan, hogy hülyeségből átkaroltam a vállát, erre ő vigyorgott egyet, de nem haragudott meg.) Szóval hogyan tovább, ti mit tennétek ebben a helyzetben? És honnan tudjam, hogy bejövök-e neki?
Bocs, ha kicsit hosszú lett, de a körülmények miatt fontosnak tartottam ezeket leírni. Trollok lehetőleg kíméljenek, előre is köszönöm, meg a normális válaszokat is.
Szerintem menj oda hozzá és kérdezd meg tőle nem e lenne kedve kicsit elmenni veled (kettesben) erre- arra körülnézni.És tapintatosan mondd meg neki, hogy kedveled és szerinted szép lány, és a te részedről szeretnéd jobban megismerni, és ha ebben ő is benne van, akkor mondd meg neki, hogy szeretnéd vele tartani a kapcsolatot.
(és ha az ő részéről és rendben van ez az egész, akkor tuti bejössz neki )
18/L
Nem is azt mondtam, hogy "támadd le" csak például, "gyere velem, vegyünk vattacukrot *-*" (vagy valami hasonló).
És azért nincs egy ilyen lánynak barátja,(legalábbis magamból, és a legtöbb lányból kiindulva)mert szereti előbb megismerni normálisan az embereket, megbízni benne. És gondolom a tanulás is fontos neki, meg a jó átlag vagy ilyesmi.Az ismerőseimből kiindulva az ilyen huszonéves srácokat inkább a buli pia haverok érdeklik, és a legtöbbnek a "tanulás" is annyi, hogy meglegyen a kettes. És ha a családja is normális, meg a lány is, akkor látja ezeket a dolgokat ő is, és vannak elképzelései a jövőről is, és akkor érthető, hogy nem szeretné elpazarolni az idejét "ilyen" srácokra.
És szerintem még most próbálj meg közelíteni kicsit hozzá, vagy 1 év múlva esetleg 2 vagy amikor legközelebb látod, már lehet lesz barátja, és akkor bánni fogod, hogy nem próbáltál meg semmit vele kapcsolatba.
És 7-8 év az nem is nagy korkülönbség (barátom és köztem is 6 év van) .
De ez az én véleményem...bocsi ha valami rosszat írtam. És végülis neked kell tudni, mit szeretnél :)
hát akkor ez már nehéz dió lesz... :/ sajnálom :(
nem tudnál, valamikor a közeljövőben, találkozni vele (véletlenül összefutni vele vagy ilyesmi..)vagy bárhogy beszélni vele?
Háááát... Elvileg szoktak járni a rokonokhoz, akik itt laknak a faluban, de nem tudom, hogy mikor, meg hát nem is állíthatok oda, hogy "na, akkor beszéljünk". Az anyukája munkahelyén gyakrabban megfordulok, ott elvileg lenne valamennyi esély arra, hogy véletlenül összefussunk, de ez elég kevés. Meg hát ugye az anyját se kérhetem meg, hogy "ugyan hozzál már össze bennünket". Az a nagy gond, hogy közel vagyunk, mégis távol. Végső megoldásként maradhatna még valamelyik közösségi oldal, de ezt azért szeretném hanyagolni, ha lehetséges. Tényleg nem tudom, mit tegyek. :(
Egyébként köszönöm az érdeklődésedet, nagyon rendes dolog tőled. :)
hát azért szerintem... nem lenne utolsó dolog az anyukájával beszélni néhány mondatot...hátha tud valamit intézni ő is (mert hát az ilyen aranyos anyukák azt szeretnék ha jó lenne a lányuknak is )
de ha most nem teszel semmit, akkor talán tényleg egész életedben ottmarad az a hülye kérdés "mi lett volna ha?"
(így legalább megtudod)
de hát nem gondolom, hogy egy 18 éves lányra kén hallgatnod az élet fontos dolgairól :)
és igazán nincs mit köszönöd! nagyon szívesen teszem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!