Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tovább? Ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Ebben a helyzetben ti milyen ismerkedési "taktikát" választanátok? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy csaj, akit nem igazán ismerek, mert ritkán találkozunk (egy évben max. 2-3-szor, akkor sem tudunk sokat beszélgetni). A múlt héten itt volt a családjával a búcsúban (az anyukáját jól ismerem, vele egész jól el tudunk hülyéskedni), a csajnak vettem édességet, mondtam, hogy utó-névnapi ajándék, és hogy utólag is boldog névnapot. Ő mosolygott, megköszönte, picit talán még el is pirult. Közben a poénjaimon is nevetett, szóval elvileg talán vevő a humoromra. A helyzet az, hogy elvileg a holnapi búcsún is jelen lesznek (mielőtt még rákérdezne valaki: két felekezet van a faluban, amelyik búcsút szokott tartani), szóval megint lesz pár perc, amikor dumálhatunk, viszont utána talán már megint csak jövőre találkozhatunk. Szeretnék vele jobban megismerkedni, beszélgetni, de személyesen nem megy, mert máshol laknak. Gondoltam olyasmire is, hogy elkérem valamilyen elérhetőségét, de ez lehet, hogy sok lenne így hirtelen. (Mondjuk tavaly volt olyan, hogy hülyeségből átkaroltam a vállát, erre ő vigyorgott egyet, de nem haragudott meg.) Szóval hogyan tovább, ti mit tennétek ebben a helyzetben? És honnan tudjam, hogy bejövök-e neki?

Bocs, ha kicsit hosszú lett, de a körülmények miatt fontosnak tartottam ezeket leírni. Trollok lehetőleg kíméljenek, előre is köszönöm, meg a normális válaszokat is.

2012. jún. 2. 20:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

hát így már én sem nagyon tudom :/

de valahogy meg kéne próbálnod valamit lépni "a remény hal meg utoljára" és amíg az ember reménykedik, addig semmi sincsen veszve...

talán akkor anyukája munkahelyén egy véletlen összefutást kéne "megejteni" ...mert így én máshogy nem látom módját...

de te többet tudsz/látsz, úgyhogy hátha eszedbe jut valami :)

2012. jún. 5. 20:02
 12/20 A kérdező kommentje:
Egyszer volt olyan, hogy az anyukája munkahelyén futottunk össze, de fogalmam sincs, hogy mikor megy oda, túl gyakran szerintem nem. Nem is akarok túlzottan érdeklődni az anyjánál ilyesmikről, ezt egy kicsit erősnek érzem. Tudom, inkább alig tizenéveseknek való, de közösségi oldalon nagyon gáz ismerkedni? :) Más ötletem nem igazán akad, személyesen szerintem egyhamar nem fogunk találkozni, ezért is örültem volna a múlt vasárnapi lehetőségnek. Mondjuk már anyám is megjegyezte egyszer-kétszer az utóbbi napokban, hogy milyen szép ez a lány, meg hasonlók (ami nála általában annak a jele, hogy szeretné, ha valami lenne köztünk). :)))
2012. jún. 6. 19:35
 13/20 anonim ***** válasza:

hát szerintem, nem gáz :D

(én barátomat egy netes játékon, cabalon ismertem meg és másfél évig csak neten keresztül beszéltünk még képet se láttam róla xD...pedig nem lakunk valami messze egymástól xd.. és már 2 éve együtt vagyunk)

ha más lehetőséget nem látsz, akkor egyáltalán nem gáz, szerintem próbáld meg! :)

2012. jún. 6. 20:38
 14/20 A kérdező kommentje:
Kösz, hát... lehet, hogy megpróbálom. Viszont nem nagyon tudom, mit is írhatnék neki. Élőben könnyebb, ott adódik a téma. De chaten a "szia, hogy vagy?" után lehet, hogy elakadna a beszélgetés. :) Meg tényleg jó lenne élőben is beszélni, de elhívni nem akarom még sehová, szerintem korai lenne. Túl sok lehetőség tényleg nem marad, pedig jó lett volna, ha szerencsém van. :))
2012. jún. 6. 21:29
 15/20 anonim ***** válasza:

hát...kérdezgetsz tőle ezt-azt és akár szerintem el is hívhatod, ebédelni, kávézni sütizni :D vagy bárhová... :)

de nagyon sok sikert neked! :)

2012. jún. 7. 20:48
 16/20 A kérdező kommentje:

Nem túl korai még elhívni őt? Mármint hogy esetleg kedvel, de lehet, hogy korainak fogja tartani. Eddig tényleg alig-alig beszéltünk, és tényleg nem akarok túlzottan nyomulósnak tűnni. Viszont beszéltem erről a dologról pár ismerősömmel, és ők általában azt mondták, hogy szerintünk nem vagyok közömbös a lánynak. Nem tudom, igazuk van-e, nem szívesen esnék megint pofára.

Egyébként köszönöm a jókívánságodat, nagyon aranyos vagy. :)

2012. jún. 7. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:

hát nem azt mondtam, hogy azonnal hívd el valahova, beszélgess vele neten 1-2 hetet, és ha nem beszed rajta észre, hogy szívesebben lenne máshol minthogy veled beszéljen, vagy "le akar rázni"... akkor nyugodtan, megpróbálhatod elhívni valahová (és ha ő is benne van, akkor 100% hogy neki is jelentesz valamit)

De szerintem ne várj sokat, mert még a végén valaki megelőz...(és ne várd azt, hogy bármiben is ő lépjen... lehet hogy ez a XXI. század és ma minden napos, hogy a lány kezdeményez, de azért mégis csak jobban esik egy 2normális" lánynak ha a férfi/fiú lép először..és ez sokat is jelent a lányoknak, legalábbis szerintem)

És nem kell köszönöd, szívesen segítek.(ha bármi hülyeséget írtam akkor bocsi :D)

de ha bármi más kérdésed van vagy még ehhez kapcsolatban van valami, akkor írj nyugodtan, ha tudok segítek! :)

2012. jún. 7. 22:05
 18/20 A kérdező kommentje:
Általában már csak akkor szoktam észrevenni, hogy le akarnak rázni, amikor már túl késő, nem igazán tudom a helyükön kezelni ezeket a dolgokat, nincs túl sok tapasztalatom, és nem tudom eldönteni, hogy kinek mennyire vagyok szimpatikus. :( Egyszóval nem érzékelem a "jeleket". Mindenesetre ismerősnek jelöltem őt, aztán majd kiderül, mi lesz. Amúgy meg nem írtál hülyeségeket, és hálás vagyok, hogy foglalkozol velem. :))
2012. jún. 7. 22:19
 19/20 anonim ***** válasza:

amúgy meg ne haragudj, hogy ezt mondom, de ha ezen vagy/leszel leakadva, hogy "eddig is sokszor estél már pofára" (és ehhez hasonlók) akkor tényleg nem fog összejönni...Ha nem 100%-ban de a hozzáállás is sokat számít (ezt tapasztalatból mondom)

Jah, igen, és a barátoknak/ismerősöknek (külső szemlélőknek) az a véleményük, hogy a lánynak is bejössz vagy ahogy Te fogalmaztál "nem vagy neki közömbös" akkor az úgy is van...

Hogy mi meg, hogy hogy lesz, az meg csakis Rajtad és Rajta múlik :)

2012. jún. 7. 22:27
 20/20 A kérdező kommentje:

Megjelöltem őt ismerősnek, vissza is igazolt, szóval ezzel nincs gond. A "külső szemlélőkkel" se lenne, viszont ők nem ismerik a lányt, nem voltak ott, szóval csak az én elmondásomból tudják a dolgokat, így nem biztos, hogy az ítéletük helyes. Remélem, hogy nem tévednek. :) Igazad van abban, hogy a hozzáállás is számít, de még mindig van egy kis önbizalomhiányom, meg ott van az, hogy eddig mindig csak kudarcok értek a párkapcsolatok terén, nem is volt soha senkim (nagyrészt az én "hibámból"), így azért van bennem némi félsz. De ez remélhetőleg elmúlik majd.

Amúgy kiderült, hogy a leányzó azért nem volt itt, mert a vizsgáira készült, meg hogy legutóbb megszívatták, és éppen átment egy kettessel. Gondoltam, kezdetnek jó lenne erről beszélgetni vele, ha van kedve. :)) A többi meg hátha kialakul, és remélem, hogy majd idővel ő is visszakérdez, vagyis hogy érdeklődni fog irántam.

2012. jún. 9. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!