Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit lehetne tenni ebben a...

Mit lehetne tenni ebben a helyzetben? Hogyan tudnám ezt megoldani?

Figyelt kérdés
Szia! Amit most írok, azzal nem szeretnélek megbántani! Nagyoin kedves és figyelmes srác vagy, de úgy érzem sajnos, hogy még mindig nem vagyok túl a volt páromon és még mindig szomorú vagyok miatta :(! Még elég kevés idő telt el azóta, hogy szakítottunk és mivel sokat voltunk együtt, így nehezen tudom magam rajta túltenni! Nekem kell még idő a felejtéshez! Remélem nem hiszed azt, hogy veled van bajom, mert nem így van! Ne haragudj, nem akartalak megbántani!
2014. febr. 13. 07:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha őszinte, akkor nem gond. De szerintem annyi is elég lenne, hogy "Még nem vagytok túl az előző kapcsolatomon".
2014. febr. 13. 07:55
 2/8 anonim ***** válasza:

ezt el kell fogadni.

Mit szeretnél ezen megoldani?

2014. febr. 13. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Te most melyik vagy?
2014. febr. 13. 08:04
 4/8 anonim ***** válasza:

idő kell neki vagy jobb pasi :)

Megoldani nem tudod, max. annyit tehetsz, hogy felajánlod, hogy ha van kedve elmész vele moziba vagy akármi, de ez olyan halottnak a csók jelleg, inkább csak elegáns lezárás :)

2014. febr. 13. 08:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Hagyni kell. Adj neki időt! Ha nem akkor keress mást.
2014. febr. 13. 08:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Mit akarsz tenni? Elfogadod a dolgot, teljesen mindegy, hogy a benne írtaknak mennyi az igazságtartalma és nem csak a sablon lerázós, visszautasító szöveg, tudomásul veszed és továbblépsz.
2014. febr. 13. 08:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Valaki megint nagyon kavar, és zavart szeretne két ember induló kapcsolatába:DD Az elmúlt 2 napban ez már a sokadik ilyen:D

Én csak csendben annyit mondanék neked: az új srác nem most jött le a falvédőről, és bármennyire trüközöl a lány miatt, csak az idődet pocsékolod ezzel.Ráadásul nőnek próbálod kiadni magad, mikor ordít az írásodból, hogy pasi vagy, szép a szerepjáték, de szerintem nem kéne.:D

Ott volt az adott lehetőséged a nőre, elbaltáztad, akkor engedd meg, hogy az a nő egy másik emberrel megtalálja a boldogságát.Ha már egymásra találtak.

2014. febr. 13. 08:59
 8/8 anonim ***** válasza:

És igen örülnék neki ha a nevemben nem irkálnál ostobaságokat.

Köszönöm.

2014. febr. 13. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!