Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tudnám megszerezni a számotokat egy ilyen helyzetben?
Ma a buszon egy lány mögött álltam.Nekem nagyon bejött.
Folyamatosan hátra hátra fordulgatott és úgy vettem észre hogy mindegyik fordulásnál rám pillantott.Olyan volt mintha felmérné a helyzetet mert volt mikor lefelé a cipőmet nézte vagy a pólómat de az arcomra pillantott legtöbbször csak elég hamar elkapta a fejét.
Állítólag jóképű vagyok de nincs sok önbizalmam.Szóval nem próbáltam meg vele szemezni mert elkezdtem gondolkozni azon hogy mivan ha nem is engem néz,nem miattam fordul hátra stb.
Sajnos én csak 2 megállót mentem és leszálltam.Ő nem tudom meddig ment.
Egy ilyen szituációban hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést? (főleg hogy nem kevesen voltak a buszon)
Tudom hogy ez már elúszott de ha máskor ilyen történne...
Akkora hülye vagyok hogy nem csináltam semmit, most utólag nagyon bánom de akkor nem tudtam hogy mit csináljak.
17/F
kb hasonló helyzetben ismertem meg a barátomat:)és tegnap voltunk 14 hónaposak.:)
szóval egy villamossal utaztunk és megvárta,hogy én hol szállok le,utána sétált egy darabig utánnam és végül egyszerűen csak megszólított,szia,hogy hívnak...
Velem rengetegszer fordult ilyen elő. 2002-2003 óta buszozom. .)
18/F
-Szia! Milyen napod volt?
-Szia! xy vagyok, téged hogy hívnak?
-Szia! Szereted a fagyit?
Nem kell túlbonyolítani :P
"Szia, segítenél egy fontos kérdésben? Úgy vettem észre, hogy engem nézel, de nem vagyok benne biztos... :D"
Ha bejössz neki, akkor amúgy édesmindegy mit mondasz, ha nem pedig a legjobb szöveggel is előállhatsz az se lesz jó...
20L
A válaszból hogyan tudhatom hogy "folytathatom" e vagy nem?
Lehet hogy az ő fejében is ez járt és ezért idegesít most ez ennyire. :(
De mondjuk ha megkérdezem tőle hogy hol van ez meg ez akkor mivel folytassam a beszélgetést?
(egyébként hetente egyszer történik ilyen velem de most nagyon úgy éreztem hogy tetszem neki csak nem tudtam hogy mit csinálhatnék...)
Kösz az eddigi válaszokat! :)
Tudom azt ha tetszem neki akkor mindegy de én olyan típus vagyok aki ilyenkor nem engedi el magát hanem ezerrel el kezd gondolkozni. :(
Egyébként laza vagyok sokszor a képembe is vágják ezt de ha arról van szó hogy kezdeményezzek egy lánynál akkor bekapcsol az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!