Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tudnám megszerezni a számotokat egy ilyen
helyzetben?
Figyelt kérdés
Ma a buszon egy lány mögött álltam.Nekem nagyon bejött.
Folyamatosan hátra hátra fordulgatott és úgy vettem észre hogy mindegyik fordulásnál rám pillantott.Olyan volt mintha felmérné a helyzetet mert volt mikor lefelé a cipőmet nézte vagy a pólómat de az arcomra pillantott legtöbbször csak elég hamar elkapta a fejét.
Állítólag jóképű vagyok de nincs sok önbizalmam.Szóval nem próbáltam meg vele szemezni mert elkezdtem gondolkozni azon hogy mivan ha nem is engem néz,nem miattam fordul hátra stb.
Sajnos én csak 2 megállót mentem és leszálltam.Ő nem tudom meddig ment.
Egy ilyen szituációban hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést? (főleg hogy nem kevesen voltak a buszon)
Tudom hogy ez már elúszott de ha máskor ilyen történne...
Akkora hülye vagyok hogy nem csináltam semmit, most utólag nagyon bánom de akkor nem tudtam hogy mit csináljak.
mondjuk manapság tényleg elég egy név hogy később megtaláld, kivéve ha Kovács vagy Nagy mert akkor jobban jársz a telefonszámmal
2011. máj. 27. 16:53
22/30 anonim válasza:
Ahogy elnéztem amit írtál valószínűleg az a gond hogy nem mersz idegenekkel beszélni. Ezt nyugodtan lehet fejleszteni. pl egy Tesco-ban menny oda sok emberhez valami idóta kérdéssel. tök8 mit mondanak csak legyél magabiztos ahhoz hogy megszólíts idegeneket. Szerintem ha sokszor nézett téged adott a helyzet : direktbe megszólítod pl : Szia, láttam hogy sokszor fordulgatsz hátra és az igazat megmondva nagyon bejössz nekem. Na ha azt mondja nem téged nézett egyszerű : AZ lehet, de ha nem szólítalak meg hazamentem volna és véresre sírtam volna a párnámat, ( látja hogy komolyan gondolod.. és még vicces is vagy :D ) kézfogás + neved , ha igen akkor meg adott a helyzet.. egy kézfogás hogy legyen testi kapcsolat és bemutatkozol. Kérdezd meg 1-2 belső tulajdonságát , de ne csak vágd hozzá a kérdést hanem mondj magadról is valamit őőő pl : szeretem a zöld színt, sportolok egyéb.. ha van ideje hívd el valahova ha nincs akkor majd a végén kérd el a számát és mond meg neki hogy mikor fogod hívni. Így valószínűleg várni fogja és nem fogod ki rossz passzban. Innen már a te dolgod. Ja és én nem hiszek nagyon az elkéred a nevét és majd facebook-on dologban. Érzelemkeltéshez sokkal jobb a személyes.. Neten majd ha együtt vagytok. Légy magabiztos és ne remegjen a hangod és ne ugrálj össze vissza ( ne mocorogj ) Nézz a szemébe sokat és sose te nézz el hanem várd meg amíg ő fordul el. esetleg folyamatosan beszélgess mellé szemkontaktussal. Végére egy puszi ha bátrabb a csaj vagy egy ölelés is megteszi. Légy domináns , ha tetszik ne gondolkozz rajta sokat mert azt hiszi bátortalan vagy. Szóval ha bejön akkor gyerünk! :D
2011. máj. 27. 17:09
23/30 anonim válasza:
Például indíthattál volna ezzel:
""Szia! Szerinted melyik h*lyébb helyzet, ha most meghívnálak - beülnénk valahova, ennénk két agyonszikkasztot zsemlében, zsírtól fröcsögő hamburgert, és innánk rá egy böfögtető kólát,....
vagy ha ezt nem teszem meg, és utána a neten a gyakori kérdésekben verném a csalánt, hogy miért voltam olyan hülye és nem szólítottalak le....??"""
Ja majd elfelejtettem...és k*rva jól áll rajtad ez a ruha...(helyettesíthető a "töff-töfölnék a melleiddel"-kifejezéssel).... :-/ Bár ez utóbbi két nagy pofonnal jár.... XDD
2011. máj. 27. 17:44
24/30 anonim válasza:
Az egyik haverom egyszer úgy szólított le egy csajszit a buszon, hogy "szia, túl cuki vagy ahhoz, hogy ne ismerjelek meg." Nem volt szerencsés, mert már volt pasija a csajnak. =)
2011. máj. 27. 17:56
25/30 anonim válasza:
Aki nem bírja a visszautasítást nem érdemli meg hogy csaja legyen :D
2011. máj. 27. 18:06
26/30 anonim válasza:
-SZia, lefeküdnél velem 10ezerért???
- H*lye vagy??!! :-o Mit képzelsz magadról.....???
- Kár, pedig jól jött volna a pénz... :-/
2011. máj. 27. 18:09
27/30 anonim válasza:
Ha nagyon sokan vannak a buszon finoman érj hozzá mintha odalöktek volna és kérj elnézést. Aztán kérdezd meg elfér-e, nem kell-e több hely (mert akkor kissé odébbállsz) vagy ilyesmi. Lényeg szerintem valamilyen kis udvariassági gesztusból is el lehetne elinditani a társalgást.
2011. máj. 27. 18:17
28/30 anonim válasza:
Csak azzal vonzalom nem lesz :D Mivel azt gondolja véletlen az egész és csak barátkoznia kar max
2011. máj. 27. 19:19
29/30 anonim válasza:
Így is el lehet kezdeni, és közel sem akkora pofáraesés ha a csaj igy mond nemet mintha kiteszi a szivét és bevallja ha tetszik neki. Szerintem. Ha meg igent mond akkor a pasi később a tudomására hozhatja hogy tetszik neki sőt kell is hiszen többet akar, de én azt tapasztalom pasik ritkán törik magukat egy lányért csak barátság céljából. Szerintem ezt a lányok is tudják.
A barátságok általában nem igy indulnak, kapcsolatok szerelmek ellenben igen. Azt, hogy mi lesz belőle egyenlőre nem lehet tudni. De szerintem ez a módszer félénk tipusnak tökéletes, később ha látja hogy a csajszi partner a dologban akkor már nem izgul annyira tudomására hozni hogy tetszik neki és többet szeretne.
2011. máj. 27. 19:42
30/30 anonim válasza:
kérdés hogy egyből vonzalomkeltéssel indít ( direktbe megmondja neki , ezt szeretik általában ) akkor egyből a sinen és persze benne van az is hogy NEM és akkor nagyot koppan, de hát ez van.. Nem lehet mindenkinek tetszeni. A másik módszerrel meg annyit hogy ne hogy beleess a "barát" kategóriába mert akkor meg onnan nem jössz ki :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!