Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy tudnám megszerezni a számotokat egy ilyen helyzetben?
Ma a buszon egy lány mögött álltam.Nekem nagyon bejött.
Folyamatosan hátra hátra fordulgatott és úgy vettem észre hogy mindegyik fordulásnál rám pillantott.Olyan volt mintha felmérné a helyzetet mert volt mikor lefelé a cipőmet nézte vagy a pólómat de az arcomra pillantott legtöbbször csak elég hamar elkapta a fejét.
Állítólag jóképű vagyok de nincs sok önbizalmam.Szóval nem próbáltam meg vele szemezni mert elkezdtem gondolkozni azon hogy mivan ha nem is engem néz,nem miattam fordul hátra stb.
Sajnos én csak 2 megállót mentem és leszálltam.Ő nem tudom meddig ment.
Egy ilyen szituációban hogyan kezdeményezhetnék beszélgetést? (főleg hogy nem kevesen voltak a buszon)
Tudom hogy ez már elúszott de ha máskor ilyen történne...
Akkora hülye vagyok hogy nem csináltam semmit, most utólag nagyon bánom de akkor nem tudtam hogy mit csináljak.
17/F
15:57 vagyok.
Közben eszembe jutott:
Egyszer bepróbálkozott nálam egy srác a villamosmegállóban, megkérdezte mit mondtak a hangosbemondóba, mert nem értette, és hogy én régóta várakozok-e itt. (utána értem oda pár perccel)
A szövegével semmi bajom nem lett volna, de akkor dobott ki a pasim, a zokogás határán álltam, és egyszerűen fel sem fogtam, hogy próbálkozik, leráztam és elindultam gyalog, hogy ne bőgjem el magam. :D
Szóval ha valaki visszautasít, nem biztos, hogy a te hibád. Utólag sajnálom szegény srácot, nem akarta megbántani, de annál rosszabb pillanatot nem találhatott volna.
Köszönöm a válaszokat!
Még jöhetnek. :)
22:05-erre gondolsz? http://www.youtube.com/watch?v=C7JfjREmL1I
Szép álom :D:D:D
a számcsere fölösleges, mert kicsit nyomulósnak hathat, meg sokáig tart, ha meg félrenyomod, veszett ügy, inkább csak simán kérdezd meg, mi a neve, próbáld megjegyezni utána KERESÉS facebook iwiw fenetudja manapság ki min van fent, de ritkaság hogy valaki nincsen face-en utána sokkal könnyedébben lehet dumálni :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!