Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Te hogyan dolgozod fel, hogy...

Te hogyan dolgozod fel, hogy soha nem lehet a tiéd az a valaki akit kiszemeltél?

Figyelt kérdés

7 hónapja hogy nincsen senkim, és egyedül vagyok. Próbálkozok lányoknál, általban sikerrel is. Mégis néhány tali utn valahogy sosem én leszek a befutó, mindig van egy uj, egy másik valaki. Totál ugy érzem hogy kifolyik a kezemből az életem, hogy képtelen vagyok megszerezni magamnak azt a valakit akit szeretnék...

Pont mire megismerem jobban, és talan kezdek vmiféle érzelmeket táplálni, iránta, pufff jon egy masik srác, és lecsapjja akezemről.

Nagydumás vagyok, vagány a stílusom, tudok kedves is lenni, de picit ércelődő humorom van.

Sosem voltak problémák a csjozással. De ezaz utóbbi időszak, valami hihetetlen, mintha egy rosz rémálom lenne az egész...:/

2014. febr. 15. 22:39
1 2
 11/17 LeftBehind ***** válasza:

Na ilyenkor bánom, hogy írt szövegből nem lehet kiérezni az iróniát....

Tudod emlékeztetsz egy haveromra. Nagy csajozógép, minden héten felszed valakit magának. Egyszer egy kemény hónapig nem dugott meg senkit és folyton nekem siránkozott miatta...NEKEM! Egy 20 éves szűznek magyarázta, milyen rossz hogy már egy teljes hónapja nem dugott meg senkit! Azt hiszed tudod milyen egy rémálomban élni? Bármikor szívesen cserélek veled!

2014. febr. 15. 23:16
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

5 éve szeretek egy pasit. Az elején nagyon megvolt a közös hang, aztán bekevertek az ismerősök, külön városba kerültünk, akadtak félreértések...

5 éve próbálom visszaterelni a kapcsolatunkat arra a pontra, ahol megszakadt. És az egész szinte reménytelen.

Ésszel már felfogtam, hogy soha nem lehet az enyém. De hogy túllépni...? Az még nem sikerült.

2014. febr. 15. 23:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Semmi gond! Mindenki életébe vannak nehéz időszakok és ezt most az az életedben, ezt át kell hidalni aztán minden újra a régi lesz! Fel a fejjel! Amiket itt írtál egy szuper srácnak tűnsz szóval hamar össze fogsz szedni valamilyen csajszit! :)
2014. febr. 15. 23:39
 14/17 anonim ***** válasza:

18 vagyok, és még soha nem volt senkim

A harmadik reménytelen szerelmem élem át most, és borzasztó szerencsétlen idiótának tartom magam, hogy nekem mindig a megfelelő emberbe sikerül beleszeretni, akivel tuti nem lesz semmi... :D

Én megtettem mindent, de ha egyszerűen nem vevők rám, nem tudok mit csinálni.

Plusz én már annyi érzést lenyomtam nagyon mélyre az évek során, hogy már abban sem vagyok biztos, hogy ki iránt mit érzek pontosan.

Sokat találkozom a haverokkal, és igyekszem széjjel röhögni magam, néha seggrészegre isszuk magunkat, bulizunk – így legalább vidám vagyok, és nem gondolok a mindenkori személyre :D Persze, ez csak amolyan átmeneti megoldás, de a nevetés hihetetlenül jó orvosság mindenféle lelki problémára.

Még hozzátenném, a három személyből az egyik fiú volt, és akkor még így merjek odaállni lányok elé, mikor minden második ember reakciója az lesz, hogy „fúj mocskos bʊzɪ”, ha meg nem vagyok már az elején teljesen őszinte, akkor az is milyen már.

Nekem nem jár a szerelem? :/

2014. febr. 16. 11:54
 15/17 anonim ***** válasza:
én várom a csodát:(
2014. febr. 16. 14:16
 16/17 anonim válasza:

Figyelj te 18 eves srac! Hiaba remenytelen szerelem volt nem kellett volna feladnod. Ha feladtad az azt jelenti hogy nem szeretted ot igazan! Olyan lanyt kell keresned akit tenyleg szeretni fogsz es nem gondolod meg magadat hogy aaa... nem is szeretem, inkabb hagyjuk. Ez hulyeseg! Ha igy allsz hozza akkor ne is varj tobbet!

A kerdezonek meg: ha ezelott sikerult osszejonnod egy lannyal akkor ezutan is fog! Es ha megkerdeznek toled hogy mit akarsz akkor ne azt valaszold a lanynak hogy ossze akarsz jonni vele hanem azt hogy ot akarod! Es ha valamibe belekezdesz csinald is vegig es soha se add fel!

2014. febr. 17. 00:43
 17/17 anonim ***** válasza:
soha ne add fel reménykedj!
2014. febr. 17. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!