Te hogyan dolgozod fel, hogy soha nem lehet a tiéd az a valaki akit kiszemeltél?
7 hónapja hogy nincsen senkim, és egyedül vagyok. Próbálkozok lányoknál, általban sikerrel is. Mégis néhány tali utn valahogy sosem én leszek a befutó, mindig van egy uj, egy másik valaki. Totál ugy érzem hogy kifolyik a kezemből az életem, hogy képtelen vagyok megszerezni magamnak azt a valakit akit szeretnék...
Pont mire megismerem jobban, és talan kezdek vmiféle érzelmeket táplálni, iránta, pufff jon egy masik srác, és lecsapjja akezemről.
Nagydumás vagyok, vagány a stílusom, tudok kedves is lenni, de picit ércelődő humorom van.
Sosem voltak problémák a csjozással. De ezaz utóbbi időszak, valami hihetetlen, mintha egy rosz rémálom lenne az egész...:/
hát marhanagy esély, ha mindig nyálas takonyképő gyereke a befutók az n normalis atlag pasis kinézetem meleett
23 vagyok, épp ezaz...:/
Minél inkább erőlteted annál kellemetlenebbé fog válni. És általában akkor és ott éri el az embert Ámor nyila, amikor és ahonnan a legkevésbé sem számít rá.
De átérzem, hogy rossz, de szerintem mindenkinek van hasonló periódusa az élete folyamán. Ha nem, akkor más formában veri majd az élet a pár találással, vagy épp megtartással.
Gondolkodj úgy, hogy amikor majd beérik a meggy.. Akkor sokkal jobban fogsz örülni és fogod becsülni azt, aki! És ne változtass. Ha eddig bejött akkor eztán is befog, csak most ilyen hullámvölgy van, ami elég hosszúra sikeredett. Meg úgy sem tudnál hosszútávon mást mutatni önmagadból. Ki-kiszökdösne belőled a valódi éned.
Szerintem ne görcsölj rá ennyire erre a témára. Kezdj bele valamiben, ami új, és pihenj egy kicsit. Olykor nagyon is hasznos az egyedüllét, mert önmagaddal tudsz foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!