Nem kell nevetni, úgy szerettem bele, hogy nem is ismerem. Tulajdonképpen nem is belé, hanem a küllemébe szerettem bele. Azt hittem, hogy el fog múlni, de már azóta eltelt pár hónap és mindig előjön ez az érzés. Nem volt még barátnőm, ezért elég gátlásos vagyok csajozás terén. 1 évvel idősebb nálam, és szerintem eléggé körülrajongják a fiúk. Nem vagyok csúnya, mégis elég sok minden ellenem szól. Már úgy érzem megőrülök, és lépnem kéne valamit. De nem tudom, hogy hogyan. Úgy gondoltam, hogy ráírok facebook-on. Szerintetek jó ötlet? (igazából más opció nincs, mivel nem igen tudom úgy intézni, hogy találkozzunk) Nem akarom elrontani. Szinte mindent megadnék azért, hogy megismerjem. Valaki tudni ebben segíteni?
hasonló helyzetben vagyok. sajnos érdemi választ nem tudok adni, akkor már én is megpróbáltam volna azt. az biztos, hogy bátornak kell lenni :D facebook megér egy esélyt
2014. febr. 15. 22:45
3/6 anonim válasza:
2-esnek igaza van, szerintem is a a facebook megér egy esélyt.
2014. febr. 16. 13:02
4/6 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy milyen formában veszed fel vele a kapcsolatot (akár facebook-on, akár személyesen), kezdeményezz, ha úgy érzed, hogy bejön Neked a leányzó! Ha toporogsz egy helyben azzal nem jutsz előrébb és megteszi a lépést felé más, tehát Kezdeményezz! Írj rá facebook-on, vagy szólítsd le! Ha nem jön össze? Nem baj, legalább megadtad ez esélyt Magadnak! Ilyen egyszerű! Abba még senki senki sem halt bele, mert valaki egy egyszerű "Szia!"-val leszólított egy lányt! Tudom, félsz a visszautasítástól, de ha belegondolsz, vesztenivalód nincs! Ez legyen, ami motiváljon! :)
Sok Sikert!
28/F
2014. febr. 16. 14:09
5/6 anonim válasza:
Szerintem egy próbát megér próbáld meg nincs veszteni valód lehet később nagyon megbánnád hogy nem léptél
2014. febr. 18. 20:50
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de a kérdés nem arról szól, hogy megpróbáljam-e, hanem hogy hogyan. Mit írjak neki? Valami frappáns szöveg kéne. Valami olyan, amit nem kap mindenki mástól. Olyan, amire felfigyel, ami kitűnik a tömegből. Tudatni akarom vele, hogy én más vagyok, mint a többi srác aki próbálkozik nála.
Ha van valami nagyon tuti alapod vagy konkrét szöveged, akkor inkább privát üzenetben küldd. Köszi :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!