Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon máris elutasítottak? :D

Vajon máris elutasítottak? :D

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy a suliból egészen bejön egy lány, elkezdtem felé pillantgatni és egy idő után észrevettem, hogy ő is néz, sőt néha én kaptam azon hogy már bámul. Ment a szemezgetés kb. 3-4 napig mire úgy döntöttem, hogy ráírok facebookon. Nincs rendes facebookom, nem is volt csak ez miatt csináltlam egyet de név nélkül és kép nélkül. Írtam neki egy versikét ami csak arról szólt, hogy bejön és hogy érdemes-e nála próbálkoznom, de ugye nem tudta, hogy ki vagyok. Meg is kérdezte leírtam magam neki és még azt is, hogy velem szemezett a folyosón, mire azt a választ kaptam, hogy nem tudja hogy ki vagyok. Másnap megint csak többször egymás szemébe néztünk szünetekben. Mikor hazamentem megint ráírtam, megírtam neki aznap miben voltam hol ültem stb. Megint ugyan azt a választ kaptam: "Nem tudom hogy ki vagy" Ezek után mondtam neki, hogy akkor majd hétfőn személyesen is bemutatkozom. Ezek után próbáltam vele a fake facebookról kapcsolatot teremteni de szart rám és még el sem olvasta két napja amit írtam. Na szerintetek ez egyértelműen annak a jele, hogy hagyjál békén? :D ti odamennétek még hétfőn vagy sem? :D

2014. febr. 15. 19:41
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Hmm.. érdekes bocsánatot kértem ugye tőle facebookon... méghozzá ezekkel a szavakkal "Bocsánat, hogy így kép és név nélkül rádtörtem ilyen fa***ágokkal, olyan mintha valami nyominger zaklató lennék :S Most így kicsit eltöprengve ezen elég gáz volt amit itt műveltem, szóval sajnálom"

Erre jött a válasz: "SEMMI MÉRT VOLT GÁZ?"

2014. febr. 15. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!