Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon tényleg kapcsolatot...

Vajon tényleg kapcsolatot szeretne tőlem és komolyan gondolja vagy csak szexet akar?

Figyelt kérdés
Nem tudok kiigazodni egy srácon olyan megfejthetetlen számomra. Ez attól lehet sztem mert még soha nem volt kapcsolatom, még egyetlen igazi randin sem voltam. Egyszóval tapasztalatlan vagyok pasi téren. Januárban volt egy éve hogy először írt nekem azóta beszélgetünk facebookon. Összesen 5ször találkoztunk csak. Abból egy volt amikor kettesben. A többi baráti összejöveteleken és bulin. Ott megcsókolt, ölelgetett. Igazából elég furán alakult minden mert mikor elkezdett egy évvel ezelőtt irni és naponta beszéltünk látszott h nagyon akar küzdőtt értem meg rá akart venni a találkozóra. De én féltem a szüleimtől h hogy mondom el mert eléggé zárkózott vagyok meg nem volt soha kapcsolatom.bulin viszont nagyon szeretgetett mikor akkor találkoztunk először. Én megijedtem és azt mondtam egyenlőre legyünk barátok lassítson le. Ő ezt visszautasításnak vette pedig én meg akartam ismerni csak lassan. Nyáron megismetkedett mással nekem viszont hiányzott így szeptemberben írtam neki. Akkor mondta a lányt h járni akar vele de aztán nem lett belőle semmi mert mindenkinél akinél ez idő alatt bepróbálkozott visszautasította. Jött egy hullámvölgy nem írt nekem én pedig egyre szarabbul voltam és nem akartam elengedni. Akkor én küzdöttem folyton. Aztán jött egy fordulat váratlanul kórházba kerültem súlyos volt az állapotom. Előtte nap még beszéltem vele. Mikor megtudta h mi van velem komolyan elkezdett aggódni és megijedt. Bejött meglátogatni írt smst megtudta a számom. Bár az ígéreteit nem tartotta be mivel azt mondta felhív de nem. Mikor hazajöttem egyből írt és azóta újra beszélünk. Felhozta a találkozást egyszer már összejött. Viszont nem olyan mint régen. Akkor mikor találkoztunk csak beszélgettünk de még kézfogás sem volt. Utána írta h össze van zavarodva egyszer ezt akarja egyszer azt. Folyton megígéri és ő hozza fel a talit de sose jön össze. Ráfogja mindig vmire miért nem jó. Nem tudom eldönteni h igazat mond vagy sem. A pénz is probléma volt neki h nwm tud elvinni sehova. Közbe meg olyanokat mond néha h nagyon szeret becézget hiányzom neki és jó lenne ha vele lennék. Meg h átölelne összebújhatnánk. Meg h örül h vagyok neki. Meg ha hívnák a barátai bulizni engemválasztana helyettük. De a szex is szóba jött h jó lenne ha vele aludnék meg h minden akkor lesz a legszebb ha mellette fogok ébredni. És h engem a szülei is meg fognak ismerni. Szóval fura és nem tudok rajta kiigazodni. És még bízni se nagyon mert nem tudom igazat mond-e.
2014. febr. 6. 11:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2014. febr. 6. 11:18
 2/2 anonim ***** válasza:

Nézd!

Se a férfiak, se nők nem olyan bonyolultak, mint azt néhányan hiszik!

Ha akar tőled valamit, teperni fog, meg fogja mondani, gyakran keres, akar látni. Nem csak a szexről fog beszélni és nem csak néha kedveskedik!

Ez a fiú betartja veled a protokollt, néha közelebb enged, játszadozik kicsit a tűzzel , de ennyi!

Miért láttok többet a dolgokba? Miért akartok saját magatoknak rosszat?

Akadj már le erről a srácról, kis millió rohangál az utcákon, aki lehet, hogy a csillagokat is lehozná neked és nem néha-néha felbukkanna az életedben egy-két kedves mondat erejéig!

2014. febr. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!