Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért esik nehezükre az...

Miért esik nehezükre az embereknek akár a neten is felvenni a kapcsolatot mással, ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem arról van szó, hogy a neten kellene, én is ellene vagyok. De akár ezen az oldalon akár máshol, ha egy kérdésből, válaszból lejön, hogy a másik értelmes ember lehet, és kezdeményez, miért van kizárva rögtön az ismerkedés lehetősége? (az által, hogy alig válaszol, vagy ha válaszol akkor is "nem ismerkedem", miközben írja h nincs senkije.

Tudom, nem kötelező akarni valakit, ha épp nincs senkid, de ha olyan a kérdés/válasz, melyben utalna rá hogy vágyik, akkor mi ez a passzivitás nők részéről??

2013. nov. 18. 13:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ellene vagy, akkor minek pattogsz rajta?:D
2013. nov. 18. 13:29
 2/12 A kérdező kommentje:
A netes kapcsolatnak vagyok ellene, nem az ismerkedés elkezdésének neten. :D
2013. nov. 18. 13:31
 3/12 anonim ***** válasza:
a nők a sok idióta tirpák barom pasi miatt már félnek a netes ismerkedéstől.
2013. nov. 18. 13:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Itt van az egyik pont, ahol tisztán látszik, hogy a modern technika soha nem tudja überelni az emberi természetet. Ha az ember pl. pár napig magányra vágyik, vagy pihenésre, akkor semmilyen modern technika, cseverésző, párzó program és weboldal nem tud ezen változtatni.
2013. nov. 18. 13:36
 5/12 anonim ***** válasza:

ez spec fel sem tünk nekem :-)))

minden nap kapok netes felkérést erre arra :-)))

itt és ott meg amott is

2013. nov. 18. 13:38
 6/12 anonim ***** válasza:
én ellene vagyok ezen az oldalon az ismerkedésnek, számomra mindenki ugyanolyan aki rámír, teljesen mindegy mivel kapcsolatban, szóval semmi fantáziát nem látok tök semmitmondó üzikből ismeretlenektől. ja de annyit elárulnak hogy sok a perverz állat. rengeteg itt a defektes és/vagy szűz pasi.. úgyhogy köszi kihagyom.:D ha nincs is senkim, akkor is jobb egyedül mint..
2013. nov. 18. 13:41
 7/12 anonim válasza:
Mert aki ismerkedni akar, az valószínűleg nem ezen az oldalon akar, hanem egy olyanon, amelynek az a profilja.
2013. nov. 18. 13:48
 8/12 anonim válasza:

Én ellene vagyok, de:

Miért ne lehetne itt is ismerkedni?

Szerintem nem a mi feladatunk eldönteni hogy mit lehet, mi a jó ezen az oldalon. Én utálom azokat a kérdéseket, amik úgy kezdődnek, hogy ,,Ki akar ismerkedni?" Én interneten soha nem ismerkedtem, a személyes ismerkedés mellett állok. Persze, szoktunk beszélgetni facebookon és társain, de addig sose megyek el, hogy itt ismerkedjek. Ha arra kerül a sor hogy itt beszélgessek, hamar átterelném azt msn-re vagy facebookra. De vannak társkeresők, inkább ott ismerkedjenek ne itt.

2013. nov. 18. 13:59
 9/12 A kérdező kommentje:
Nincs is már msn! :D
2013. nov. 18. 14:33
 10/12 anonim válasza:
Az a Windows Livos cucc arra gondoltam.
2013. nov. 18. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!