Miért esik nehezükre az embereknek akár a neten is felvenni a kapcsolatot mással, ismerkedni?
Nem arról van szó, hogy a neten kellene, én is ellene vagyok. De akár ezen az oldalon akár máshol, ha egy kérdésből, válaszból lejön, hogy a másik értelmes ember lehet, és kezdeményez, miért van kizárva rögtön az ismerkedés lehetősége? (az által, hogy alig válaszol, vagy ha válaszol akkor is "nem ismerkedem", miközben írja h nincs senkije.
Tudom, nem kötelező akarni valakit, ha épp nincs senkid, de ha olyan a kérdés/válasz, melyben utalna rá hogy vágyik, akkor mi ez a passzivitás nők részéről??
ez spec fel sem tünk nekem :-)))
minden nap kapok netes felkérést erre arra :-)))
itt és ott meg amott is
Én ellene vagyok, de:
Miért ne lehetne itt is ismerkedni?
Szerintem nem a mi feladatunk eldönteni hogy mit lehet, mi a jó ezen az oldalon. Én utálom azokat a kérdéseket, amik úgy kezdődnek, hogy ,,Ki akar ismerkedni?" Én interneten soha nem ismerkedtem, a személyes ismerkedés mellett állok. Persze, szoktunk beszélgetni facebookon és társain, de addig sose megyek el, hogy itt ismerkedjek. Ha arra kerül a sor hogy itt beszélgessek, hamar átterelném azt msn-re vagy facebookra. De vannak társkeresők, inkább ott ismerkedjenek ne itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!