Hogyan vegyem fel a kapcsolatot egy olyan fiúval, akit egyszer már elküldtem?
18 éves lány vagyok, most negyedikes, van egy évfolyamtársam aki nagyon tetszik, de egyszer már elutasítottam.
Még tavaly figyeltünk föl egymásra, év végén kezdtünk el beszélgetni, csakhogy nekem pont akkor bejött a képbe egy másik fiú - akivel végül nem lett semmi - és ennek az iskolatársamnak a próbálkozásait többször és gyerekesen elutasítottam. Idén észre sem vesz, nem is köszön, de nekem még mindig nagyon tetszik. Mit csináljak? Menjek oda hozzá én? Ezt nem merem, facebookon sem vagyunk ismerősök, mert amikor bejelölt én pont akkor akartam lekoptatni, nem jelöltem vissza, de ő már visszavonta bejelölést. :S
Ti mit tennétek?
Sehogy!
Edd meg a levesed amit főztél!
Semmit, keress mást, ő már nem akar tőled semmit. Te sem vennél komolyan egy olyan fiút aki először lekoptat egy másik miatt azután pedig mikor nem jött össze vele megint nyomulna.
Tudod erre mondják, hogy késő bánat.
Vagy menj oda hozzá, és kérdezd meg hogy van, beszélgess vele, stb, vagy jelöld be te Facebookon, aztán írj rá. Ebből le fogja vágni, hogy mi a helyzet.
A többiekre meg ne hallgass, hülyeség, hogy soha többé nem beszélhetsz vele, mert egyszer elutasítottad. Lehet, hogy ő még mindig arra vágyakozik, hogy veled lehessen. De abban van igazság, amit a 2-es mondott - készülj fel arra, hogy lehet, hogy nem fog téged komolyan venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!