Miért esik nehezükre az embereknek akár a neten is felvenni a kapcsolatot mással, ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem arról van szó, hogy a neten kellene, én is ellene vagyok. De akár ezen az oldalon akár máshol, ha egy kérdésből, válaszból lejön, hogy a másik értelmes ember lehet, és kezdeményez, miért van kizárva rögtön az ismerkedés lehetősége? (az által, hogy alig válaszol, vagy ha válaszol akkor is "nem ismerkedem", miközben írja h nincs senkije.
Tudom, nem kötelező akarni valakit, ha épp nincs senkid, de ha olyan a kérdés/válasz, melyben utalna rá hogy vágyik, akkor mi ez a passzivitás nők részéről??
2013. nov. 18. 13:23
11/12 anonim válasza:
Talán azért mert a konkrét társkersők fizetős semmit érő szemétdombok. Tele unatkozó kamus komolytalan emberekkel. Már rég elvesztették igazi funkciójukat.
12/12 anonim válasza:
"Tele unatkozó kamus komolytalan emberekkel."
Természetesen ellentétben a GYK-val LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!