Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerény fiúk! Hogyan érdemes...

Szerény fiúk! Hogyan érdemes közeledni felétek, hogy ne ijesszenek el benneteket? Mi az amitől megrémültök? 15/L

Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 00:59
 1/9 anonim ***** válasza:
első
2014. febr. 12. 01:00
 2/9 anonim ***** válasza:
Vigyázz a kis babakék lelkükre istenem de szánalmasok ezek:S
2014. febr. 12. 01:02
 3/9 anonim ***** válasza:
a
2014. febr. 12. 01:03
 4/9 anonim ***** válasza:
ha tetszel neki, akkor akármivel :D
2014. febr. 12. 01:09
 5/9 fahéjas Alien ***** válasza:

A legjobb megoldás néha az, ha halálra rémíted az illetőt.

De amúgy, ne legyél te is nyámnyila, mert akkor halott ügy, nem szabad velük finoman bánni :D

2014. febr. 12. 01:14
 6/9 anonim ***** válasza:
általában a szerény fiúk félnek. szóval legyél határozott, egyértelmű. ha csak utalgatsz rá hogy mondjuk bejön neked akkor nem tudja majd hogy mi van. amit írtam nyugodtan vedd készpénznek mivel én is ilyen vagyok...17f
2014. febr. 12. 02:51
 7/9 anonim válasza:

Simogasd meg a kezét, teremts vele kapcsolatot :) msosolyogj rá!

És amikor végre nyiltan a szemedbe mer nézni anélkül hogy egyböl elnézne!

Csapj le!

2014. febr. 12. 07:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Azert mert szereny fiu, vagyaiban szerethetne egy igazi amazont ... tehat ... szerintem ne kozelits kulonbozo modokon a kulonbozo tipusu emberekhez, mert egyreszrol becsapas, masfelol szineszkedes. Add magad es magadert szeressenek meg, ne a szerepert amit jatszol.
2014. febr. 12. 07:23
 9/9 One of the Anonymus ***** válasza:
Azt, hogy érted hogy elijeszteni? Attól még , hogy valaki szerény nem biztos hogy fél. Eggyébként max (nagyon) idegesitő hogyha áradozik magárol és hogy mit csinált. Legalábbis én ezt gondolom.
2014. febr. 12. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!