Hogy érdemes randira hívni egy csajt, hogy el is jöjjön?
Kb. két hete levelezünk egymással. Most hétvégén ráérek és nagyon szívesen megismerném személyesen is végre. Viszont nekem csak csütörtök délutántól szombat délig jó. Hogy kérdezzem meg, hogy ne tűnjek egy parasztnak, aki nagy kegyesen hajlandó egy kis időt szakítani rá, de csak ekkor meg akkor? Mert most eléggé ilyen a helyzet :(
Ja, és hova menjünk? Kávézó jó vagy valami más? Korcsolyázni nem igazán szeretnék, félek, hogy összetöröm magam pedig az jó program lenne...
1: mindig írd oda a korod, mert külömben nehéz jó választ adni
2: Először beszéljétek meg hogy találkozni fogtok, és csak később az időpontot.
szerintem kérdezd meg, hogy csüt. vagy péntek délután/este ráér-e. akkor tud választani.
természetes, hogy van életed, és vannak programjaid. ettől még nem vagy bunkó.
szerintem éttermen kívül bármi jó első randinak. a legjobb, ha van valami, amit csinálhattok, mert akkor nem kell mindig beszélni.
Nos, 16 éves vagyok, a csaj velem egyidős.
Szerintem is jó lenne valami program, nem csak beszélgetni (amúgy sem tudok sokat...), de így télen nincs sok ötletem :(. Moziba nem gondolnám menni, alig ismerjük egymást ott meg aztán nem lehet beszélgetni. Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Győriek vagyunk mindketten ha ez számít.
azért nem baj, ha jó benyomást kelt a fiú. nem muszáj már az elején a tipródás minden fázisát bemutatni.
valami játékra pl. elviheted, bowling vagy ilyesmi, amit szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!