A Facén milyen közösségi oldalt érdemes nézegetni?
Figyelt kérdés
Olyan közösségi oldalakra vagyok kíváncsi, ahol percenként jönnek új kommentek, akik hozzám hasonlóan időmilliomosok, mint példáu én persze csak viccelek nem vagyok időmilliomos csak egyszerű milliomos . :D2014. febr. 9. 17:36
2/7 A kérdező kommentje:
Ezt magam is tudom.
2014. febr. 9. 17:39
3/7 A kérdező kommentje:
Olyan francbukos oldal kéne, ahol hozzám hasonlóan trollok írnak hülyeségeket 62/F :D
2014. febr. 9. 17:41
4/7 anonim válasza:
Hú öregem olyan vicces vagy, hogy mindjárt leesek itt a székemről a nagy hahotázás közben. Téged mutogatni kéne!
6/7 anonim válasza:
gamer viccek, csak ne oltsd az adminokat.
7/7 A kérdező kommentje:
#4 akkor vigyáz, hogy le ne essél Igazából 22 éves vagyok #5 köszi, de nem csoportra gondoltam. :D
2014. febr. 9. 18:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!