Szerintetek hol érdemes elkezdenem ha nyárra szeretnék egy kirándulós/utazgatós csapatot összehozni?
Szeretném beutazni európát autóval, de ilyen kempingezés, néha olcsóbb szállodás verzióban, úgy h minél több mindent megnézni meg körbeutazni amennyire csak lehet. Viszont a erre a barátaim közül senki se vállalkozna egyedül meg kissé unalmas lenne és úgy nincs kedvem menni.
Merre lenne érdemes keresgélnem, hogy ilyen érdeklődésű embereket találjak?
Tudom, hogy olyanokkal jó, de most még van idő válogatni :)
Minden nap más társasággal? Ez nehezen kivitelezhető mert nem nagyon tudok csak angolul és azt is keveset. Meg jó úgy is ha 4-5-en vagyunk fixen és ez nem zár ki semmilyen ottani ismerkedést :)
Egyébként arra is gondoltam, hogy keresek egy hasonló korú havert mint én és vele közösen keresünk még 2-3 lányt pl.
couchsurfing.org-van budapesti oldaluk is, es direkt utazoknak szol a site.
Facebook csoportok, keress olyanokat, hogy fesztival, utazas stb vagy akar te is letrehozhatsz ilyen csoportot, es megkered a barataidat a facebookon hogy osszak meg. es aki csatlakozik, azzal elkezdhetsz tervezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!