Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítással "védekezünk"! Szerintetek érdemes elkezdenem tablettát vagy maradjon így?
Figyelt kérdés
Párom 33 éves, már szeretne gyereket, nekem sem okozna gondot. Van, hogy gumizunk de nem igazán szereti. Nem tudom elkezdjek e gyógyszer szedni mivel akkor félévvel teherbeesés előtt úgy is abba kellene hagyni (azt a fajtát amit eddig szedtem illetve javasolt az orvos így kell, tudom van olyan aminél ez nem fontos) és lehet már egy éven belül szeretnék teherbe esni. Viszont ahhoz még nem érzem érettnek a kapcsolatot, hogy most teherbe essek.2012. jan. 10. 17:25
1/5 anonim válasza:
szerintem érdemes lenne. :) ha nem elég érett a kapcsolatotok, akkor egy becsúszó gyerek csak ártani tud. De ha igazán vele akarod, és ő is tőled akarja a gyerekét, akkor nem lesz gond sem neked, sem neki, hogy kivárjátok azt a fél évet.
2/5 anonim válasza:
Mond meg neki,hogy még picit várni szeretnél vele! Ha normálisan tálalod biztosan megérti! :)
Ha pedig 1 éven belül szeretnél teherbe esni,akkor szerintem felesleges a tabit szedni...
3/5 anonim válasza:
Én fél évre nem szednék gyógyszert. Fél évet ki lehet bírni kotonnal, vagy használhatnátok a megszakítás mellé spermcidet, ha nem akartok még gyereket.
4/5 anonim válasza:
Hát ha nem probléma ha véletlen becsúszik egy gyerek hajrá...
5/5 anonim válasza:
Használjatok bogyót (habképző kúp, spermicid, stb) vagy ha ritkán találkoztok (ágyban), akkor pesszáriumot.
A megszakítás nagyon esetleges... lehet, hogy 2 év múlva jön a gyerek, de lehet, hogy 2 hónap múlva.
Meg nem is túl jó mulatság egyikőtöknek sem, ha idő előtt kirántja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!