Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő múlva érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő múlva érdemes elkezdenem másokkal ismerkedni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a barátomat, fél év után mégis véget ért a kapcsolatunk. Másfél hónapja szakítottunk, még mindig nagyon hiányzik. Ő volt az első, akit igazán szerettem. Sokan azt mondják, nyissak mások felé is, ismerkedjek másokkal. Úgy könnyebben túllépek rajta, és találhatok mást, aki hozzám való. Jót tennék ezzel magamnak? Vagy inkább csak becsapnám saját magam? Jobb lenne csak akkor másokkal ismerkedni, ha ő már csak esezmbe sem jut soha? (mennyi idő lehet, míg őt elfelejtem egyáltalán?) Köszi előre is. L/21
2009. szept. 20. 18:41
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minél előbb kezdesz el másokkal ismerkedni annál jobb. Az újjal könyebb elfelejtetni a régit.
2009. szept. 20. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tényleg az az első igazán nagy szerelem, akkor még hónapokig nem tudod teljesen elfelejteni

És igen, barátkozz minél több emberrel, pasizgass nyugodtan :)

2009. szept. 20. 19:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy holnapra kihevered de az is lehet hogy 1 év is kevés lesz nekem a mostani bnőm az előző pasiját 2 év után tudta csak teljesen kiheverni pedig csak 2 hétig voltak eggyüt
2009. szept. 24. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
55%
Most!
2009. szept. 24. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:

Amíg egyedül vagy,addig úgy sem felejted el. Járj társaság, és ha úgy érzed picit megerősödtél, akkor nyiss, de csak új emberek megismerésére, hogy érezd, hogy más is kíváncsi rád, esetleg segíts be ismerőseidnek és érzed majd, hogy nem vagy egy pótolható személy, vannak számítanak rád.

Velem is hasonló a helyzet, ha gondolod én szívesen beszélgetek veled,nehéz manapság társat találni.Ha gondolod írj, én megtettem az első lépést^^F/24

2009. szept. 25. 09:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek. Utolsó válaszolónak is köszönöm szépen, írtam üznetet.
2009. szept. 25. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!