Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebből ki lehetne hozni egy...

Ebből ki lehetne hozni egy randit?

Figyelt kérdés

Van egy munkatársam, akibe beleszerettem, de annyira hogy másra se tudok gondolni csak rá. Egyik nap, mikor hazafelé indultam néhány másik kollégámmal megittunk 1-2 sör meg felest és pont láttuk, hogy jön a szerelmem és meginvitáltuk őt is egy italra. Igazából én hívtam meg és azt mondta, hogy legközelebb ő hív meg. Én egy rendes randira gondoltam, hogy valahogy ki kéne hozni ebből a helyzetből.

A kérdés igazából az, hogy hogyan hozzam össze a randit?

2014. febr. 7. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Hááát nem is tudom. Mondjuk mi lenne, ha elhívnád ? -.-...
2014. febr. 7. 15:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez lenne a legegyszerűbb, de azért nem vagyunk annyira jóban, hogy csak úgy odamegyek hozzá és megkérdezem, hogy mikor megyünk..
2014. febr. 7. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Pont azért szokták randira hívni egymást az emberek, hogy ott megismerkedjenek. Nem kell ahhoz jóban lenni valakivel, hoyg elhívd randizni, egy idegenhez is odamehetsz...hát még olyanhoz, akit ismersz.
2014. febr. 7. 15:41
 4/5 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem leírni, hogy lány vagyok. azért is lenne gáz ha én hívom randira.
2014. febr. 7. 17:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz..Egyenjogúság van. De egyébként én a helyedben így viccesen odalökném neki, hogy "na várom azt a beígért koktélt" v ilyesmi.
2014. febr. 7. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!