Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van egy srác a buszon, akivel...

Van egy srác a buszon, akivel szemezek. Vajon bejövök neki? Lehet ebből még több is?

Figyelt kérdés
A múlt alkalommal rámmosolygott,én is rá,mikor leszállt integetett és köszönt.Nem tudom legközelebb ha közelbe kerülök hozzá a buszon,megkérdezzem mi a neve,vagy hagyjam,hogy majd ő jöjjön hozzám? 20 éves vagyok ő meg kb 25. Kérnék pár segítséget vagy ehhez hasonló élményeiteket.Előre is köszönöm.
2014. febr. 1. 10:21
 1/6 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanez a helyzet nálam is. Csak én pasi vagyok. Van egy lány, aki tetszik, szemezünk, nagyon tetszik, aranyos, kedves, jó a kisugárzása. Egyik nap leszólítottam, de sajnos van barátja. Viszont azóta is szemezgetünk, de persze nem akarom a kapcsolatát tönkretenni. Ettől függetlenül nem vagyunk közömbösek egymásnak.

Ebből kiindulva átérzem, h mit is érzel jelenleg. Ha szemeztek, valamint köszönt is, akkor tuti h bejössz neki. Ezek után szerintem felesleges várni arra, hogy ő menjen oda hozzád, mert lehet, h félénkebb típus. Nyugodtan kezdeményezz Te, ha tetszik, ne várd meg, amíg más lecsap rá, mert akkor jössz majd rá, mit veszítettél a várakozással. Hajrá :)

2014. febr. 1. 10:27
 2/6 anonim ***** válasza:
nálam is, és én is fiú vagyok, csak nálam izgalmasabb a helyzet, mert úgy szemezünk egy sráccal, h mellette a bnője, de elég félreérthetetlenül rezeg köztünk a levegő. hát nemtom mi lenne, ha egyszer egyedül lenne ... (de azért jó lenne persze)
2014. febr. 1. 10:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek,de nem nyomulás ha odamegyek hozzá?
2014. febr. 1. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
Dehogyis. Örülni fog neki, hisz nem véletlen köszönt rád. Biztos, h szimpatikus vagy neki, ezért is menj oda hozzá bátran. Nem fogja tolakodásnak venni :)
2014. febr. 1. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
attól függ, hogy mész oda hozzá ... ha csak szépen, finoman dumálsz vele, akkor nem gáz egyáltalán. de ha oda mész, és egyből a gatyájába nyúlsz, akkor lehet h tolakodásnak veszi (bár ki tudja, nem hiszem h annyira bánná).
2014. febr. 1. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Normálisan mennék oda hozzá,de tartok tőle,mi van ha van bnője?
2014. febr. 1. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!