Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha egy punk kinézetű srác kezdene ki veletek?
Igazából én nagyon meglepődnék, ha egy ilyen pasi odajönne hozzám.
Nem is az, hogy a külsővel lenne bajom, hanem akkor gondolom a barátaid is ilyen stílusúak és én meg teljesen kilógnék közölük. Miért nem keresel egy punk csajt?
Nem akarok punk barátnőt, mert én nem olyanfajta punk vagyok, aki az utcán csövel, meg kelti a balhét, csak úgy szeretek lazulni, nem aggódni, pl nirvanát, meg green dayt hallgatok.
A haverjaim se punkok :) Meglepődtök, de a legjobb barátaim nagyon vegyesek, emo, páwa.
Attól függetlenül, ahogy kinézek, meg amilyen zenét hallgatok, szerintem normális vagyok, pont annyira mint mások.
Nem hiszem, hogy skinheadnek néznek, direkt, hogy ne keverjenek össze velük mindenhol van hajam, tehát a tarajt se úgy képzeljétek el, ahogy szokott lenni a filmekben, csak fölül hosszú a hajam, 3-4 centis. oldalt meg kb 1-2 centis...
Nekem igazából mindegy hogy milyen lenne a barátnőm, csak szeressen, és legyünk boldogak, de megváltozni meg nem akarok, mert én így érzem jól magam, örülök, hogy végre kiélhetem magam :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!