Lányok, ti mit szólnátok hozzá, ha egy punk kinézetű srác kezdene ki veletek?
Figyelt kérdés
Punk stílusom van, de azért nem festettem be a hajam, meg pc-m sincs, de úgy érzem, e miatt senki nem akar megismerni, pedig egy komoly kapcsolatra vágyom. Senki nem akar a külsőm mögé látni. Vagy csak én gondolom így?2014. jan. 31. 17:12
11/16 anonim válasza:
ha lenne barátom,péntek este nem gyakorin válaszolgatnék:DD
12/16 anonim válasza:
Menjetek privátba, cuncimókusok! :D
13/16 anonim válasza:
kikezdzeni valakivel vagy bepróbálkozni valakinél nem ugyanaz
14/16 A kérdező kommentje:
hát nem úgy gondoltam, hogy egyéjszakásra, olyat nem szoktam :P hanem ismerkedni, komolyabb kapcsolatra
2014. jan. 31. 19:29
15/16 anonim válasza:
Hát... nem tudom cicám, de nem nagyon tűnsz te punknak. De kérdésedre válaszolva, épp nemrég kezdett ki velem egy mocskos vérbeli punk. 3 hónapja együtt:)
16/16 A kérdező kommentje:
miért nem tűnök punknak? nem gondolom hogy a külső megjelenésnek annyira sok köze lenne a punk ideológiához
2014. máj. 21. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!