Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szemezek egy sráccal a buszon aki mosolyog és látom rajta hogy bejövök neki és ennek ellenére nem jön oda? Ha tetszik egy srác akkor a lánynak kéne odamenni?
Mert ő is így van mint te, azt várja hogy te menj oda, te meg azt várod, hogy ő menjen oda:)
Márpedig valamelyikőtöknek oda kell menni különben nem lesz semmi.
Manapság úgy van, hogy a lánynak is oda kell menni ha tetszik neki valaki, is-is, mindenkinek.
20f
Nem biztos az érzéseiben, vagy nem az a rámenős típus..
A "régen másképp volt" , ez attól van, hogy a mai világban a pasik nagyon sok elutasítást kapnak, lekoptatást és eléggé lekezelő szöveggel küldik el őket a lányok többsége, és ez lelombozza a legtöbb pasi önértékelését...
És ezért sem, mernek kezdeményezni...
Igen, azért nem mernek a pasik kezdeményezni mert a nőknek ugye megnőttek az igényeik, és válogatnak, ebből kifolyólag sok pasit elutasítanak, viszont kezdeményezni nem akarnak, tehát akkor ha ennyire válogatnak a nők kezdeményezzenek is, vagy ne válogassanak, ennyi.
20f
Szeretem ha egy srác határozott és oda mer jönni...:)
A lányok is ugyan ugy félnek,hogy visszautasítják őket nem csak a pasik.
Ha pedig olyan srác jönne oda hozzám aki nem az esetem biztos nem durván küldeném el, hanem mondjuk -bocsi van barátom- és ez mégsem olyan megalázó...
20:39
ez sajnos így van....
persze majd meglátod mindjárt jön 1000 nő válasza majd erre, hogy, "őőő neeem, őő nem válogat" na persze.....
Az igények valóban megnőttek a legtöbb nőnél, szóval a pasik manapság alig tudhatják, hogy kinek is jönnek be valójában, szóval ha már ez így van akkor döntsön és válasszon a nő is néha....
Mert a sok visszautasítás, az azzal jár h egy idő után a pasik nem mernek kezdeményezni...sőt általában az a legfőbb probléma: hogy lekezelően bánnak velük a nők, vagy rájuk sem néznek, max annyit nyögnek ki, hogy hagyjál már azt nevet egyet....
na jóóóó...várom a sok ellenválaszt tuti lesz elég sok :)
20:39 Bocsi de ti pasik is nagyon válogattok!!Minden szerintem helyes srácnak a cicababa lányok jönnek be...
Én egy teljesen átlagos lány vagyok figyelek a külsőmre,csinosan öltözködöm,nem vagyok buta sem...és néha ugy érzem mintha levegő lennék mert a legtöbb srácnak hatalmas igényei vannak...:S
akkor ez kölcsönös....:)
itt is ott is nagyok az igények....de vajon melyik fél a bunkóbb és melyik fél az amelyik meg meri mondani az őszintét???
És vajon melyik fél az aki hiú ábrándokba kergeti a másik félt, vagy játszik vele? vajon melyik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!