Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy szemezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy szemezek egy sráccal a buszon aki mosolyog és látom rajta hogy bejövök neki és ennek ellenére nem jön oda? Ha tetszik egy srác akkor a lánynak kéne odamenni?

Figyelt kérdés
Régebben ez másképp volt..szerintem nem jó hogy ennyire megváltoztak a dolgok..:S
2011. jan. 29. 20:24
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Én fiú vagyok, a héten szemeztem egy csajjal VOLÁN buszon, és tényleg bejött, de influenzás voltam, és emiatt se kedvem nem volt odamenni, meg rosszul is éreztem magam..

Aztán leszállásnál elment mellettem, és köszönni akartam..csak nem volt hangom, és sztem max annyit látott a csaj h tátogok..aztán majdnem elnevettem magam..

Hát.. elég ciki volt.. :-D

16,5/F

2011. jan. 29. 21:25
 22/35 anonim ***** válasza:
Talán azért nem mer oda lépni, amiért te se mennél oda egy olyan fiúhoz aki nagyon bejön. Az hogy férfinak ezt kell tenni vagy sem, nem lehet azt mondani, hogy egy bolond, mert nem szólít le.
2011. jan. 29. 21:27
 23/35 anonim ***** válasza:

Az tény, hogy a nők soha nem pasiznak, de elvárásaik vannak, és ez felháborító számomra, hogy tenni nem tesznek semmit, nehogy kudarc érje őket, de azért várják a jót.

Én várom a jót pasiként és teszek is érte, még sem jön el, mert őfelségük válogat a pasikból, és meg is teheti, mert amíg egy nőnek udvarol sok pasi addig felém kutya sem közeledik mert pasi vagyok, ez a nők kis játéka, el kell ismerni ez egy nagyon jó taktika:)

2011. jan. 29. 21:28
 24/35 A kérdező kommentje:
21:25 Ez persze egy tökre megérthető ok:)elég vicces szitu..:D
2011. jan. 29. 21:28
 25/35 A kérdező kommentje:
21:27 Senki nem mondta hogy bolond az olyan srác aki nem mer odajönni!!
2011. jan. 29. 21:30
 26/35 anonim ***** válasza:

Én például normális srác vagyok, de nem mindenképpen megyek oda egy csajhoz.. a fiuk is "félnek" engem pl. már jópárszor vertek át.. (több tízszer) pedig még csak 16 vagyok.

És minél többet csalódunk, annál inkább el megy a kedvünk a kezdeményezéstől.

Ha a csaj akar vmit jöjjön ide, semmi kedvem hogy megint beégjek.

2011. jan. 29. 21:30
 27/35 anonim ***** válasza:
oks, értem.
2011. jan. 29. 21:37
 28/35 A kérdező kommentje:
21:30 Ez fordítva is igaz..:S
2011. jan. 29. 21:38
 29/35 anonim ***** válasza:

még az miatt hogy a nők " válogatnak " :D

elhiszem hogy bunkón küldünk el ( " mi " én speciel nem.. ) de akkor is ez a válogatás szó :D

én is megválogatom hogy kivel jövök össze márbocs :) nem állok össze akárkivel :) "tökéletes" legyen nekem kívül-belül. :)

ez vad baromság ez a válogatás szó :) mindenki igényei szerint ...

2011. jan. 29. 22:28
 30/35 anonim ***** válasza:

így van a fiúknak is megnőtt az igényük,villogásra kellenek csak a csajok.. :)

hát én nem visszautasítással tapasztaltam hanem le akart volna fektetni nem egy nem kettő. :) hát szánalmas :)

egyzser próbálkoztam fiúnal hogy bejelöltem fel akartam volna venni msnre, de fel s evett mert hogy még nem vagyok neki elég idős ahhoz hogy ahogy ő mondaná: " megtudnám ülni a bikát " ... R Ö H E J E S :)

ezért nem próbálkoznak a csajok, meg amúgy is a nagy könyvben úgy van megírva hogy a férfi hódít :P :)

2011. jan. 29. 22:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!