Lehet ebből valami még?
Mindketten 26 évesek vagyunk, én vagyok a pasi. A lány régebben kicsit éretlen volt, sokan kihasználták. Ma már azt mondja, hogy "a pasik küzdjenek értem!".
Gondoltam, lépjünk tovább, és adjuk meg a módját, egy rózsával. Majdnem elsirta magát, ilyen még nem történt vele - mindig csak egy kis "oldaltáska" volt a pasik oldalán, most érzi magát nőnek először. De most egyedül jól elvan, új munkát készül keresni, és ez igy tök jó, most ilyen korszaka van. Mondtam neki, hogy ez burkolt hazugság, inkább mondja ki, hogy bocsi, nem tudok többet elképzelni, de csak ezen erősködött. De aranyos voltam, ne változzak.
Nemrég megint találkoztunk, véletlenül, valahogy "más" volt a mosolya, és a hangja, beszéde is olyan "más", lágyabb, lassúbb volt. Kapott egy homlokpuszit, és ezen nevetett (nem gúnyosan).
Na ez ilyenkor mi??
A vér nem válik vízzé...
Egy r*banc nem fog egyik percről a másikra változni, jó srác lehetsz, talán azért nem kezd veled. Vagy ki tudja, a határozottabb, rámenősebb, bunkóbb, stb pasikra bukik
Akkor esélytelen...
És az a nevetés is elég komolytalan lehetett, lehet mégsem kéne futnod utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!