Lányok, melyiknek örültök jobban? Ha utcán/parkba szólít le valaki, vagy ha megtudakolja a neved, és Facebookon ír nektek, és 1-2 beszélgetés után kér randit?
Multkor haverommal azzal szórakoztunk, hogy ha láttunk 1 vagy 2 szimpatikus csajt, akkor vagy egyikünk, vagy ha 2 volt, mindketten odamentünk, aztán aki nem pattintott le ilyen szöveggel, hogy "van barátom" azok mind olyan zavarba voltak, úgy viselkedtek, mint valami buta kislányok :D
Nah most ez aranyos, de egyáltalán nem vonzó...
kérdező, mégis milyen reakció lett volna számotokra vonzó? "persze srácok, szabad vagyok, sőt itt lakom nem messze, menjünk fel egy kicsit ismerkedni..." ez gondolom bejött volna nektek ;-)
azért gondolj már bele az ő helyzetükbe, sétálgatnak az utcán, egyszer csak odamegy hozzájuk egy ismeretlen. ehhez azért a nagy többség nincs hozzászokva. vagy te igen? hozzád naponta odamennek a nők mindenféle ürüggyel?
Egyébként én a személyes kontaktot részesítem előnyben, persze ami a legjobban számít ugye az az első benyomás. Tehát hiába veszi valaki a bátorságot hogy személyesen elém álljon, ha olyan sötét paraszt, hogy zuhan tőle az IQ-m...
elsőőőőőőőő
fb-sre egy-két beszélgetés után, nembiztos hogy igent mondanék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!