Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, melyiknek örültök...

Lányok, melyiknek örültök jobban? Ha utcán/parkba szólít le valaki, vagy ha megtudakolja a neved, és Facebookon ír nektek, és 1-2 beszélgetés után kér randit?

Figyelt kérdés

2014. jan. 10. 11:42
 1/6 Lázálom válasza:
Szögezzük le: nem vagyok lány. De a személyes kontakt nem egy kategória a hülye "fészbuk"-kal. Egy normális csajnak tuti az jön be, ha odamész hozzá, és nem pedig nyomozgatod a nevét. Csak egy vélemény. 34/F
2014. jan. 10. 11:49
 2/6 A kérdező kommentje:

Multkor haverommal azzal szórakoztunk, hogy ha láttunk 1 vagy 2 szimpatikus csajt, akkor vagy egyikünk, vagy ha 2 volt, mindketten odamentünk, aztán aki nem pattintott le ilyen szöveggel, hogy "van barátom" azok mind olyan zavarba voltak, úgy viselkedtek, mint valami buta kislányok :D

Nah most ez aranyos, de egyáltalán nem vonzó...

2014. jan. 10. 11:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre Facebookon könnyebben adják önmagukat.
2014. jan. 10. 11:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző: teljesen igazad van. Én is azt akartam válaszolni, valahogy a két extrém közül a köztes megoldás jönne be lányként. Nem tudom, de én még abban a korban nőiesedtem, amikor a szemezésnek, a kéz megfogása és a csóknka is értéke volt a rengeteg gépies és embertelen Like helyett a FB-on.
2014. jan. 10. 11:58
 5/6 anonim ***** válasza:

kérdező, mégis milyen reakció lett volna számotokra vonzó? "persze srácok, szabad vagyok, sőt itt lakom nem messze, menjünk fel egy kicsit ismerkedni..." ez gondolom bejött volna nektek ;-)

azért gondolj már bele az ő helyzetükbe, sétálgatnak az utcán, egyszer csak odamegy hozzájuk egy ismeretlen. ehhez azért a nagy többség nincs hozzászokva. vagy te igen? hozzád naponta odamennek a nők mindenféle ürüggyel?

Egyébként én a személyes kontaktot részesítem előnyben, persze ami a legjobban számít ugye az az első benyomás. Tehát hiába veszi valaki a bátorságot hogy személyesen elém álljon, ha olyan sötét paraszt, hogy zuhan tőle az IQ-m...

2014. jan. 10. 13:02
 6/6 anonim ***** válasza:

elsőőőőőőőő

fb-sre egy-két beszélgetés után, nembiztos hogy igent mondanék

2014. jan. 11. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!