Hol jobb ismerkedni, városi színvonalas kávézóban vagy szórakozóhelyen? Vagy inkább egy kis falu kocsmájában, bálban?
Attól függ milyen típus vagy és milyen társat keresel...
Én speciel nem csípem a szórakozóhelyek közönségét, nálam az kilőve.
Bálban alig tudom elképzelni az ismerkedést, mert oda általában párral mennek az emberek...
A falu kiskocsmája nem egy vonzó hely.. dohányzó, alkesz emberek...
A színvonalas kávézó meg kissé drága, oda az ember ritkán jár... És oda sem egyedül. De mégis ezek közül a lehetőségek közül ebben ismerkednék inkább.
Kávézóban nem valami hatékony. Ott van két tucat ember, jó ha néhányan a te korosztályod, akik nagy eséllyel nem ismerkedni akarnak.
A kocsma kb. ugyanez a kategória, normális embert úgy fogsz találni csak, hogy a haverokkal beülnek sörözni és pont baromira nem akarnak ismerkedni.
Szórakozóhely és bál abból a szempontból jobb, hogy ott ugye mozognak az emberek, könnyebb odamenni valakihez.
De igazából az a lényeg, hogy mozogj, kommunikálj az emberekkel. Bárhol, de tényleg bárhol lehet ismerkedni, ez a kategorizálás csak arra jó, hogy lásd, mekkora a véletlen szerepe a történetben.
Én ismerkedtem már gyrososnál is, tök véletlenül. Hangsúlyozom, ismerkedni BÁRHOL lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!