Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol jobb ismerkedni, városi...

Hol jobb ismerkedni, városi színvonalas kávézóban vagy szórakozóhelyen? Vagy inkább egy kis falu kocsmájában, bálban?

Figyelt kérdés
2014. febr. 4. 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen típus vagy és milyen társat keresel...

Én speciel nem csípem a szórakozóhelyek közönségét, nálam az kilőve.

Bálban alig tudom elképzelni az ismerkedést, mert oda általában párral mennek az emberek...

A falu kiskocsmája nem egy vonzó hely.. dohányzó, alkesz emberek...

A színvonalas kávézó meg kissé drága, oda az ember ritkán jár... És oda sem egyedül. De mégis ezek közül a lehetőségek közül ebben ismerkednék inkább.

2014. febr. 4. 13:54
 2/6 anonim ***** válasza:
szorakozohelyen!egyertelmu!
2014. febr. 4. 13:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Szórakozóhelyen.
2014. febr. 4. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Kávézóban nem valami hatékony. Ott van két tucat ember, jó ha néhányan a te korosztályod, akik nagy eséllyel nem ismerkedni akarnak.

A kocsma kb. ugyanez a kategória, normális embert úgy fogsz találni csak, hogy a haverokkal beülnek sörözni és pont baromira nem akarnak ismerkedni.

Szórakozóhely és bál abból a szempontból jobb, hogy ott ugye mozognak az emberek, könnyebb odamenni valakihez.

De igazából az a lényeg, hogy mozogj, kommunikálj az emberekkel. Bárhol, de tényleg bárhol lehet ismerkedni, ez a kategorizálás csak arra jó, hogy lásd, mekkora a véletlen szerepe a történetben.

Én ismerkedtem már gyrososnál is, tök véletlenül. Hangsúlyozom, ismerkedni BÁRHOL lehet. :)

2014. febr. 4. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Szinte bárhol lehet ismerkedni, de szerintem egy szórakozóhely, vagy bál jobb, mint egy kávézó, vagy kocsma. Utóbbi helyekre sokszor inkább beszélgetni ülnek be az emberek, mint ismerkedni.
2014. febr. 4. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Uszodában, postán, közértben, villamoson, vonaton,...
2014. febr. 4. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!