Felcsút mivel jobb mint más magyar falu, hogy ez ennyire bővül? Vagy ennyire számít, hogy a miniszterelnök onnan jött?
Szeretem, ha az embernek hazahúz a szíve.
Reméljük a nagyobb játszmákban is hasonlóan az otthoni érdekeket nézi.
"Szeretem, ha az embernek hazahúz a szíve." :))
Értem, szóval ha valaki hazaviszi a lopott pénzt (és pl. medencét épít belőle), akkor az nem is lopás, sőt dicséretes tett!
:DD
"Szeretem, ha az embernek hazahúz a szíve." :))
Értem, szóval ha valaki hazaviszi a lopott pénzt (és pl. medencét épít belőle), akkor az nem is lopás, sőt dicséretes tett!
:DD
?????
Hogy neked rögtön a lopás jut eszedbe erről a szegény mondatról: "Szeretem, ha az embernek hazahúz a szíve"
Én különben nem tudok semmiféle magánberuházásról,(mint amire te hivatkozol) te igen? Linkelnéd?
"Hogy neked rögtön a lopás jut eszedbe erről a szegény mondatról"
:)
Félreértesz, nem a te mondatodról jutott eszembe a lopás, hanem arról a rablásról, amit OV és maffiája végez ebben az országban. Arról meg kb. oldalakon keresztül lehetne linkelni.
Respect. :)
"Én különben nem tudok semmiféle magánberuházásról"
Egyébként ez a baj, hogy én sem. Állami pénzek folynak ott el, milliárdos nagyságrendben, még akkor is, ha a pénz útja tisztára van mosva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!