Ultrahangos vizsgálat eredménye: jobb oldali petefészekben 22x11mm-es vékony falú sűrű bennékű rezisztencia?
Valaki találkozott már ilyennel, mit mondtak rá?
Ilyen esetben indokolt a laparoszkópos műtét?
Befolyásolhatja a teherbeesést?
Köszi az értelmes hozzászólást :)
Természetesen elmondta az álláspontját, csak kíváncsi vagyok másnak hasonló helyzetben esetleg mit mondtak, mi lett utána, végeztek-e műtétet, ki hogy esett teherbe, ha esett stb.
Tapasztalatok érdekelnének.
Várom a további válaszokat, köszönöm.
A rezisztenciát nem annyira értem, nekem sűrű bennékű ciszta volt, de nem műtötték rögtön.Szépen lassan növögetett, mígnem elérte a 80mm, és akkor mondta a doki, hogy most már ki kellene venni. SZövettan endometriózis igazolt, műtét utáni 5. hónapban lettem terhes.
Nem tudom mennyire segített, de szívesen leírtam neked, hátha..
első vagyok, bocsi ha megbántottalak, nem akartam.
de ezekre a kérdésekre, hogy kell e műtét, stb. csak a doki tud válaszolni.
bár gondolom te arra vagy kiváncsi, hogy műtöttek e valakit hasonlóval, tényleg ne haragudj.
Köszönöm a válaszokat, semmi gond.
Szóval neked növekedett és csak utána műtöttek. Okozott bármi panaszt, fájdalom, vérzészavar bármi?
Nekem a vérzésem teljesen felborult 14-15 napig vérezgetek közte 11 nap szünet. Azt mondta a dokim, ha megjön rendesen és a citológiám is rendben lesz megcsinálja a laparoszkópiát. Csakhát, ha nem lenne muszáj ... nem műttetném magam ismét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!