Város vagy falu? Szerintetek hol jobb élni?
Mi város mellé költöztünk.Leginkább azért,mert a városban esélyünk sem lett volna lakáshoz jutni.Ez a 10 km távolság több millió forint különbséget jelentett.
Mivel ugyanazok a szolgáltatók,mint a városban,így a rezsink kb. ugyanannyi.Az utazást pedig részben támogatja a munkahelyünk.Szóval,költség szempontjából nálunk ugyanaz,mintha a városban maradunk.Itt viszont van udvar,kutya,macska,madarak,virágok.
Ha a fővárosról van szó, akkor mindenképp a közeli falvak egyike, kertes ház.
Ha egy közepes városról, akkor akár a külváros (kertes ház), akár a város mellett.
Városban szerintem magasabb a költség, főleg, ha átalányt kell fizetni.
Viszont vidéken (falun) kedvesebbek az emberek, foglalkoznak egymással, törődnek, mindenki mindenkit ismer (s pont ugyanez a hátránya is :D) , friss a levegő, van lehetőség természetjárásra, kirándulásra, szabadtéri játékra. Nincs rohanás.
Mi neked a város? Mert elméletileg én is városban lakok, csak vidéki kisvárosban...
Am sztem a külvárosokban, vagy a kisvárosokban jobb... Nincs se nagy zaj, se a város sok más elviselhetetlen velejárója, de nem is olyan "elmaradott" mint a falu...
De,de az vagyok! Hát csodás egy hely! Szép,tiszta, kedvesek az emberek:) + idézőjel...:P
Köszi a válaszokat! Még azért várok, ha gondoljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!