Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek a pesti lányoknak...

Szerintetek a pesti lányoknak (többségének) jobb ízlése van, mint a vidékieknek (kisváros, falu)?

Figyelt kérdés
én kisvárosból költöztem fel pestre 2 éve, szoktam hazajárni néha, s úgy vettem észre, hogy a pesti lányok kifinomultabbak, stílusosabbak. Ezenkívül még az én stílusérzékem is sokat fejlődött másfél év alatt.
2013. ápr. 28. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
70%

Valószínűleg van benne valami.Vidéki vagyok(értsd úgy hogy falusi és nem kisváros),nemrég dicsértek meg hogy amióta gyakran vagyok Pesten nem látszik rajtam hogy vidéki vagyok,tehát jó hatással van rám.

Amúgy én is észrevettem hogy másképp válogatom meg a ruháimat és a kiegészítőket,emellett nem zavar ha kitűnök,az a lényeg hogy jól érezzem magamat,régebben viszont irritált hogyha valamiben eltérek másoktól.

2013. ápr. 28. 17:55
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel vitatkoznék, egy vidéki is tud stílusosan és csinosan öltözni, ráadásul nagyobb kihívás. Én vidéki vagyok és igyekszem csinosan öltözni, de nem mindig találok olyat ami tetszene, hiszen evidens, hogy kisebb a választék és sokszor az egész városban nincs olyan amit szeretnék. Míg egy fővárosban élő nem győz válogatni a különböző üzletek, bevásárló központok között.
2013. ápr. 28. 18:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül igaz, de szerintem is van benne valami :) Én budapesti vagyok, és ahogy már írták, itt valóban könnyebb öltözködni a nagy választék miatt, és a nagy leárazásokon tényleg nagyon olcsón lehet hozzájutni mindenhez.

Viszont ez sok esetben odavezet, hogy mindenki mindent magára aggat, olyat is, amit nem kéne.

És az is sokat számít, hogy éppen hol sétálsz, mert az Andrássy úton kicsit másabb, mint az Ecserin :)

2013. ápr. 28. 19:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen. Vidéken is látni csinos lányokat és Pesten is látok ízléstelen, gusztustalanul krvásan öltözködő csajokat. Szerintem leginkább stílusérzék kérdése az egész.
2013. ápr. 28. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Pesten éltem 11 évet.Most a nagyimnál vagyok vídéken és itt a 7.től felfelé a tinik ugyan úgy öltözködnek mint a pestiek.Sőt a legtöbb srác/idősebb lány sokkal jobban öltözködik mint a fővárosiak.Amég pesten voltam csak a 20 éveseket láttam igazán "szépnek" a tinik átlagosak és eléggé pattanásosak voltak...amég itt vídéken ha egy tini elmegy melettem mindíg megnézem mert csodásan ápolt és érzem a finom kellemes parfümjét.. Nem tudom hól veszik itt a ruhájukat (vídéken )az emberek mert én semmilyen ruha boltot nem láttam még itt csak szabó és varró üzletet.

Ha itt vídéken laknék évekig nem tudom hogyan öltözködhetnék...Viszont a 6-12 éves gyerekeket nagyon átlagosnak látom,mert tök egyszerűen öltözködnek általában ugye csak egy póló és egy nadrág van rajtuk(meg fehér nemű gondolom).

Amég pesten a 12 éves lányok már festik magukat,vasalják a hajukat és kb 3-4 gyűrűjük van és 10 karperec/karkötő.Sőt pesten a 14-15 éves tiniknek a legtöbbnek piersingje meg fül tágitója is van.

Szóval tömören:

vídéken: a 16-20 éves emberek nagyon ápoltak,stílususak és általában nude színekben vannak,kicsit elegánsak.

viszont a kiskamaszok és gyerekek nagyon egyszerűen öltözködnek,semmi extra nincs rajtuk,normálisak.

Pesten:a 14-15 éves tinik elég rikitó színekben pompáznak,össze hordanak mindent mindennel és sokaknak piersingjeik vannak,a fiúk többsége deszkás stílusú,a lányok meg lazák és elég fiusan öltözködnek.viszont vannak köztük kivételek akik izlésesek és normálisak.

A 12-13 éves kiskamaszok sokszor sminkelik és vasalják a hajukat,a legtöbször flegmák és menők akarnak minden áron lenni.Viszont itt is vannak normális kinézetű és viselkedő emberkék,ők is jól öltözkednek sokszor vannak kiegészitőik de nem esnek át a ló túloldalára.

a 20-on évesek: a nők általában szépen igényesen öltözködnek,sokszor látok rajtuk blézert és szoknyát.Ápoltak és szépek,vannak olyan emberek is akik 20 évesek de 40-nek néznek ki gondolom a sok szolizástól és stressztől.A férfiak sokszor még mindíg deszkás stíluzaik buggyos gatya és sapi.Sokakat látok lógó sapiban és v alakú kivágott felsőben.Általában ez a korosztály már igényesebb és férfiasabb,elhagyták a rikitó zöld deszkás cipőt és mackó pulcsit és átváltották a barna és fekete cipőkre,ingekre, és fehér vagy barna klasszikus farmerre.

nagyjából így vettem észre az évek során az embereket,persze én is tévedhetek.Bocsi ha rossz a helyesírásom.

Béke veletek :-P

2013. ápr. 29. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!