Fiúk, ha a kiszemeltetek muszlim lány lenne, megpróbálnátok megismerkedni vele vagy inkább elmenekülnétek?
ha a lány:
-nem ebbe a vallásba született, hanem felvette
-külsőre pont az esetetek
-kedves, hűséges
-családcentrikus
-nem lehet megdönteni az első randin, várni akar a testiséggel a házasságig, de minimum az eljegyzésig
És van, aki a kedvéért megismerkedne a vallásával is? Vagy mindenki menekülőre fogja a dolgot? :)
Muszlim länyt csak muszlim ferfi vehet felesegül.
Kedves kerdezö, ha te vagy ez a läny en megkerdöjeleznem, hogy ilyen hozzäällässal valoban muszlim vagy e.
kedves utolsó: akkor lefordítom neked, mit írtam
"És van, aki a kedvéért megismerkedne a vallásával is?" = felvenné a kedvéért az iszlámot
Feltételeztem, hogy más is tudja, hogy csak muszlim vehet feleségül, nem csak te és tudta értelmezni ezt a mondatot.
Igazából szerintem legtöbben, egyáltalán nem ismerjük az iszlám vallást.
Én sem ismerem.
Számomra eléggé abszurdnak tűnik ez az egész, semmit nem tudok róla kb, de máris legyek érte teljesen más ember? Nem látom,hogy miért ne változhatna ő meg mondjuk?
Nem kell senkinek megváltozni, egyszerűen olyan párt kell keresni, aki már jelenleg is iszlám.
Vallást meg nem egy hölgy miatt kellene váltani. Aki át szeretne térni tegye, majd utána "ismerkedjen" ,és ne fordítva.
Mert igen , teljesen meg kell változni ezekhez a dolgokhoz, egy átlag európai férfinak.
A muszlim lányoknak azt tanítják, hogy tiszteljék a férjüket, a keresztényeknek, meg azt hogy ne.
Tehát ez a nő egy főnyeremény!
milyen kérdés ez?:...."várni akar a testiséggel a házasságig, de minimum az eljegyzésig"
NINCS "MINIMUM". Eljegyzés az iszlámban nincs, aki mégis átvette a szokást, arab ill muszim országban is előfordul, akkor ez sem minősül nikahnak, így ha lehálják előre a házasságot, eleve érvénytelen - ezt egy muszlim tudja :) kizárólag érvényes házasságig kell várni. ja egyik válaszoló: aki átvette a vallást, azaz áttért, lehet, hogy magyarabb, mint te - csak épp más nézetet vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!