szerintem elkezdenék vele ismerkedni és utána majd kiderül...
2014. febr. 2. 21:01
12/26 anonim válasza:
Az utolsó amit leirtál az pont, hogy szimpatikus, gondolom emiatt félsz, hogy menekülőre fognák sokan, legalább nem kell attól tartani, hogy összevissza félrekefél a csaj!
2014. febr. 2. 21:02
13/26 A kérdező kommentje:
akkor kicsit megnyugodtam, hogy talán mégsem nézne hülyének emiatt mindenki :)
2014. febr. 2. 21:17
14/26 anonim válasza:
Nem nézném hülyének, de más a vallásom és arra próbálnám áttéríteni. Szóval eleve felejtős szerintem. Ha komoly muszlim, inkább muszlim párt keressen. Gyakran lenne vallási vita... brr...
2014. febr. 2. 21:29
15/26 anonim válasza:
Engem nem zavar se a származása , sem a vallása, de hogyha már ülve főve együtt vagyunk de a házasság még nem nagyon tud szóba jönni valami végett, és addig no szex... az már azért kiborítana. Ha én toleráns vagyok és elfogadó, valamennyire legyen ő is :D
2014. febr. 2. 22:07
16/26 anonim válasza:
engem egyik sem zavarna, max ha át akarna téríteni :) az tetszene h első randikon nem adná magát egyből, de h eljegyzésig várni kelljen... azt inkább nem vállalnám be :D
2014. febr. 2. 22:09
17/26 anonim válasza:
Látom, nagy a kavar a fejekben. A "külsőre pont az esetetek" résznél a "külső" az arcot és a kézfejeket jelenti, mert a többi el van takarva. Az iszlám nem ismer olyan dolgot, hogy eljegyzés, csak a házasságot ismeri. És igen, házasságig várni kell a "dolgokkal". Utána meg mint a nyulak. A férfinak át kell térnie, ugyanis muszlim nő csak muszlim férfihoz mehet hozzá. Muszlim férfi nőül vehet az írás népéből (Áhlúl kitáb) származó nőt, ez zsidót, illetve keresztényt jelent. De muszlim nő esetében nincs lacafaca. Az áttérés annyiból áll, hogy két muszlim férfi tanú előtt ki kell mondani a Sáháda tanúságtétel, miszerint nincs más Isten, csak Allah, és Mohamed az ő prófétája. Emellett még higiéniai szempontból megkövetel a férfiaknál 5, a nőknél 3 szunna cselekedetet, a körülmetélkedés, a bajusz rövidre nyírása (szakáll maradhat max. kézfejszélességnyire), a fanszőrzet borotválása, a hónaljszőr borotválása és a köröm rövidrevágása. A férfiaknál max. 40 naponta, a nőknél max. 20 naponta. Tehát a babapunci-kedvelőknek jó választás.
2014. febr. 3. 14:27
18/26 anonim válasza:
Üdv,
ha a lány felvette az iszlámot, SEMMI köze az arabokhoz - és NEM fog visszatérni, hiszen tudta hogy mit vett fel, nem csak szimplán beleszülettet. ő már választott. Szóval nem tenném mert pofáraesés lesz 100%.
Tényleg nincs eljegyzés az iszlámban és járás sincs.
Ne más kedvéért ismerkedj a vallásról hanem ÖNMAGAD miatt.
Akkor foglalkozz vele CSAK ha komoly a szándékod és nem trófeaként kell a lány. Ha komolyan gondolod. Se a másodikon se a tizediken nem "döntögeted" és nem is akarod.
2014. febr. 3. 17:42
19/26 anonim válasza:
Járás van, de az úgy zajlik, hogy megbeszélitek, mi mindent fogtok tenni, miután összeházasodtok. Közös tervek, közös célok, családok összeismertetése stb.
2014. febr. 3. 22:14
20/26 anonim válasza:
Ne haragudj, de az előre tervezés az NEM járás. Azaz nem az, amire gondolna az ember. Nincs taperolás, se csók se kézenfogás - és itt nem a haram kapcsolatokra kell gondolni, hanem arra, ami valóban iszlám szerint való. A többi privátban ment.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!